Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dzurinda začal nakupovanie baliacim papierom

Mikuláš Dzurinda
Mikuláš Dzurinda

BRATISLAVA - Minister zahraničných vecí Mikuláš Dzurinda ako prvé zohnal k Vianociam baliaci papier. Do oka mu padol pri bežných nákupoch.

"Povedal som si, že ho aj tak budem potrebovať, a tak som začal od konca, teda od baliaceho papiera," priblížil svoj postup. Ani dva týždne pred Štedrým večerom nemal vymyslené, ani kúpené darčeky pre svojich najbližších.

V rodine šéfa diplomacie si dávajú záležať na tom, aby išlo o prekvapenie, aj keby malo ísť o drobnosť. Dopredu si tak medzi sebou neprezrádzajú, čo by chceli nájsť pod stromčekom. "Sondujú, čmuchajú, ale nenačmuchajú," dodal. Podľa vlastných slov je vďačným objektom obdarovávania, keďže najčastejšie dostane veci, ktoré súvisia s jeho obľúbenou činnosťou - športom. Rodina mu tak kupuje rôzne vybavenie pre lyžovanie, športové ponožky i okuliare, potítka...

Oslavy najkrajších sviatkov roka sa u Dzurindovcov vedú v osvedčenom duchu. "Mám rád tradičné hodnoty a zvyky," konštatoval s tým, že dnešný deň, podobne ako väčšinu času počas vianočných sviatkov, strávi v kruhu svojich najbližších. Chýbať nebude ozdobený stromček, ryba a ani popoludňajší beh v prírode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu