Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Matovič: Sedieť pri Maďaroch? Neexistuje!

Igor Matovič Zobraziť galériu (2)
Igor Matovič (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Po búrlivom včerajšku, keď poslanecký klub SaS rozhodol o vylúčení Obyčajného človeka Igora Matoviča z klubu, už prišlo k prvým zmenám i v parlamentných laviciach! Opustený Obyčajný človek zaujal miesto medzi poslancami KDH a SNS o tri rady vyššie, ako sedel doteraz. Prečo však nezvolil miesto pri SDKÚ, kde sedí aj druhý nezávislý poslanec Andrej Ďurkovský?

Po turbulentnom vývoji v parlamente sa Igor Matovič usadil k Jane Žitňanskej z KDH. Medzi nimi ostalo jedno miesto voľné. Z druhej strany mu robí spoločnosť Rudolf Pučík z SNS. „Rozhodol sa tak na žiadosť klubu,“ povedala nám hovorkyňa parlamentu Beáta Skyvová. Prečo si však nesadol k poslancom SDKÚ, kde by mu na chrbát dýchali poslanci Mosta-Híd, sme sa od hovorkyne nedozvedeli.

Igor Matovič bol však vo svojich vyjadreniach ostrejší. „Sulík prikázal, aby ma presadili k Maďarom. Povedal som, že neexistuje a našiel som si iné voľné miesto,“ prezradil pre Topky.sk Matovič. Zdá sa, že ho predseda parlamentu naozaj nahneval. Aké budú Matovičove ďalšie politické kroky? Dozviete sa v ONLINE rozhovore s Igorom Matovičom už dnes o 12:30!

Igor Matovič sa usadil medzi poslancami KDH a SNS

Matovič: Sedieť pri Maďaroch?
Zobraziť galériu (2)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu