Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V Petržalke omráčili a uniesli olympioničku Peškovú!

Daniela Pešková
Daniela Pešková

BRATISLAVA - Športovkyňu Danielu Peškovú (26), ktorá reprezentovala Slovensko v streľbe aj na olympijských hrách, v noci zo soboty na nedeľu omráčili a uniesli. Udalosť potvrdila aj polícia.

Udalosť sa odohrala na čerpacej stanici na Dolnozemskej ceste. Pred Danielin Hyundai Getz mal skočiť neznámy muž, ktorý v okamihu nasadol do vozidla. Podľa slov Peškovej ju vraj čímsi pichol, uvádza jeden zo slovenských denníkov.

Prebrať sa mala pred polnocou, teda asi hodinu po útoku, na neznámom mieste. Omámená si najprv myslela, že je v Jarovciach na strelnici, kde prišlo niekoľko policajných hliadok. "Policajti po príchode na miesto však dotyčnú osobu nenašli ani po prepátraní okolia, preto sa ju pokúšali lokalizovať cez jej mobilný telefón," informoval ich bratislavský hovorca František Peczár.

"Oznamovateľka bola počas rozhovoru v šoku a neustále tvrdila, že má strach, lebo jej nejaká osoba mužského pohlavia skočila počas jazdy do cesty a pichla ju do tela," pokračoval hovorca. Olympionička odrazu zložila telefón a dlho na neho nereagovala. Keď sa policajtom s ňou opäť podarilo spojiť, zistila, že sa nachádza v Rovinke.

Športovkyňu odviezli do nemocnice. Podľa denníka jej pod pravou kľúčnou kosťou našli dve červené bodky, ktoré vraj mohli byť od elektrického paralyzéra. Testami prítomnosť drog nezistili. Peškovej vraj nič nezmizlo a ďalšie znaky násilia sa tiež nepotvrdili.

Strelkyňa je členkou ŠKP Bratislava a tesne pred šokujúcou udalosťou sa vrátila zo súťaže v Nemecku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu