Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obrovské hokejové sklamanie: Na lístky čakali hodiny, žiadne nie sú k dispozícii!

Na lístky v nákupnom centre čakali desiatky ľudí Zobraziť galériu (4)
Na lístky v nákupnom centre čakali desiatky ľudí

BRATISLAVA – Hokejové šialenstvo sa pre mnohých fanúšikov zimného športu mení na jedno veľké sklamanie! Cenovo najprístupnejšie vstupenky na jedno stretnutie v základnej skupine A, v ktorej hrá aj Slovensko, sa totiž nedajú kúpiť. Drvivá väčšina z nich bola totiž predaná už pred včerajším spustením tretej fázy predaja, o čom väčšina fanúšikov nevedela!

Spoločnosť Ticketportal, ktorá zabezpečuje predaj lístkov na tohtoročné Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, na stránke uvádza, že lístky na skupinu A, ktorá je pre Slovákov najatraktívnejšia, sú dočasne nedostupné. Prakticky to znamená, že lístky už k dispozícii nie sú.

„My nepoužívame termín vypredané, pretože ak sa nám uvoľní určitý počet lístkov, tak ich do predaja dáme,“ informovala Topky hovorkyňa hokejového šampionátu Michaela Grendelová. Zvolila na to aj tento príklad. „Obrazne povedané, ak som vyblokovala 10 vstupeniek na umiestnenie kamery a ja teraz zistím, že mi stačí osem, tak tie dve pôjdu do predaja.“ Podľa hovorkyne však nikto negarantuje, že sa lístky na zápasy Slovenska ešte uvoľnia.

„Hovorili sme od začiatku, že o zápasy Slovenskej republiky bude pri tých kapacitách, aké sú k dispozícii, veľký záujem,“ doplnila. Prečo však hokejový zväz neinformoval, že pri spustení tretej fázy už do obehu žiadne lístky na Slovensko neposkytnú, sme sa nedozvedeli. „Na 99,9 % boli tieto lístky vypredané už v rámci balíčkov, ale čo a ako a prečo, neviem. My uvoľňujeme len to, čo dostaneme ako pokyn od organizačného výboru,“ povedal nám technický riaditeľ Ticketportalu Martin Drdák.

Viacerí hokejoví nadšenci si včera privstali, aby si zabezpečili miesto pred stánkami Ticketportalu vo viere, že lístky na Slovensko ešte dostanú. „S kamarátmi tu čakáme od pol siedmej ráno. Keďže sme z Malaciek, vstávali sme už o štvrtej,“ povedal Peter. Po niekoľkých hodinách to však vzdali a nahnevane odišli. Podobne urobili postupne i ďalší z približne 70 športových priaznivcov v jednom z nákupných centier. O dvanástej, kedy sa mal predaj spustiť, systém padol a nebolo možné kupovať lístky celých 45 minút na internete, ani v predajniach, čo nám potvrdila i predávajúca v stánku. Drdák uviedol, že išlo len o niekoľkominútový výpadok.

Záujem fanúšikov o zápasy Slovenska neutíchol ani podvečer. „Ľudia prichádzali a pýtali sa na zápasy skupiny A. Tie ale nie sú k dispozícii,“ informoval nás predajca z Ticketportalu. Podľa hovorkyne šampionátu si mali záujemcovia lístky na slovenské zápasy zabezpečiť v skorších fázach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu