Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Cez okno nahádzali zápalné fľaše

Podpaľači vhodili do izby minimálne 3 zápalné fľaše. Izba takmer úplne vyhorela.
Podpaľači vhodili do izby minimálne 3 zápalné fľaše. Izba takmer úplne vyhorela.

KLOKOČOV - Minimálne tri zápalné fľaše vhodili v pondelok nadránom zatiaľ neznámi podpaľači do víkendového domu v Klokočove (okr. Michalovce) a spôsobili miliónový požiar. O tom, že majiteľovi chceli „poriadne podkúriť“, svedčí aj prázdna kanistra pred vchodom a horľavinou poliaty koberček. S požiarmi s podobným scenárom sa hasiči na Šírave stretli už niekoľkokrát.

Podpaľači v pondelok nadránom vhodili fľaše s horľavinami a gázou do jednej z prízemných mies tností. Len čo fľaše rozbili okno, spustil sa alarm. Pravdepodobne preto už podpaľači nestihli zapáliť pripravený koberček pred vchodovými dverami a dali sa na útek.

„Na prízemí horela celá jedna izba. Intenzita horenia bola vysoká. Sálavé teplo roztopilo plasty aj v susediacej kuchyni a chodbe,“ upresnil technik michalovských hasičov Marián Kováč. Prednedávnom sa michalovskí hasiči stretli s dvomi podobnými prípadmi. Na Šírave podpaľač dvakrát za sebou podpálil vznikajúci erotický podnik. Najprv zhorel bar, potom kúpeľňa. Aj tu podpaľač použil fľaše naplnené horľavinou. Vznikajúci podnik sa údajne spájal s menom majiteľa podobného podniku, ktorý vyhorel v Michalovciach.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu