Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Policajt vystrelil zo samopalu v nákupno-zábavnom centre

Lukáš Mrváň (25), predavač: Bol to riadny rachot. Tu guľka poškodila dlažbu.
Lukáš Mrváň (25), predavač: Bol to riadny rachot. Tu guľka poškodila dlažbu.

BRATISLAVA - Výstrel z policajného samopalu vydesil ľudí v nákupno-zábavnom centre! Guľka našťastie nezasiahla nikoho z ľudí, ktorí v tom čase boli na chodbe Polus City Centra. Šokujúca udalosť sa odohrala, keď policajti vbehli do budovy. Smerovali do pobočky Tatra banky, odkiaľ dostali poplachový signál.

Skupina policajtov sa do Polus City Centra ponáhľala v pondelok popoludní po signále z pobočky Tatra banky. Novému Času to potvrdil hovorca banky Roman Začka. „Na uniformách mali nepriestrelné vesty,“ povedala slečna z predajne pri vchode do budovy. „Vo chvíli výstrelu na chodbe do našej predajne vchádzali tri slečny. Jedna sa chytila za hrdlo a povedala, že sa veľmi zľakla,“ povedala o incidente slečna z neďalekej predajne.

Projektil vypálil zo samopalu bratislavský policajt (36), keď si z puzdra vyberal samopal vzor 61, kalibru 7,65 mm. Guľka poškodila kúsok dlažby, ale našťastie nezranila nikoho z ľudí, ktorí boli v tom čase na chodbe. „Je na počudovanie, že policajt nemal lepšie zaistenú zbraň,“ dodal hovorca Tatra banky Roman Začka. Polícia zisťuje, čo bolo príčinou výstrelu - nepozornosť policajta, alebo porucha zbrane.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu