Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Desperado: Egypt? Nikdy viac...

Desperado priznal, že nie je z dovolenky príliš nadšený. Zobraziť galériu (17)
Desperado priznal, že nie je z dovolenky príliš nadšený.

BRATISLAVA - Kontroverzný exfinalista jojkárskej reality show VyVolení Roland Desperado Ricco (30) je fajnovka. Pred pár dňami sa vrátil z dovolenky v Afrike, ktorú dostal ako dar od sponzora a hoci bol najprv viac ako nadšený, teraz výlet do exotickej krajiny ofrflal. A čo mu na Egypte nevoňalo?

Strava. Roland je svojou fajnovosťou v oblasti kulinárstva dobre známy aj televíznym divákom. Počas svojho krátkeho pobytu vo vile ukázal, že si veľmi zakladá nielen na jedle a pití, ale aj na dokonale vyleštených tanieroch. A inak to nebolo ani v egyptskej Hurghade, kde strávil celé dva týždne.

„Miestna strava mi príliš nesedela a dvakrát som mal žalúdočné problémy. Môžem skonštatovať, že mi stačilo raz a naposledy,“ skritizoval egyptský jedálny lístok Desperado, no vzápätí dodal, že aj napriek tomu je sponzorovi vďačný. Tvár reklamnej kampane k druhej sérii VyVolených, ktorú by mala TV JOJ začať vysielať už od januára budúceho roka, si dovolenku svojich snov predstavuje úplne inak.

„Chcel by som ísť s nejakou ženou na Kubu alebo do Ria de Janeiro. Ak si budem môcť v budúcnosti vybrať, tak sa tam určite pozriem,“ zasníval sa tmavovlasý Bratislavčan. Podarí sa mu však splniť si svoj sen pri jeho očakávanej pracovnej vyťaženosti?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu