Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Desperado vegetí v Egypte!

Roland Desperado Ricco Zobraziť galériu (9)
Roland Desperado Ricco

HURGHADA - Na horúce africké pláže do egyptskej Hurghady vyrazil najmedializovanejší účastník jojkárskej reality show VyVolení Roland Desperado Ricco (30).

Po tom, čo rozpútal mediálnu vojnu medzi Jojkou a Markízou (ktoré sa nevedeli dohodnúť, komu Desperado vlastne „patrí“), si zbalil kufre a odletel ďaleko za hranice Slovenska. Ušiel azda z obavy o holý život? Veď mnohí jeho veritelia si naňho chceli počkať už pri vyhadzove pred vilou VyVolených...

Počerný „Talian“ s bujnou fantáziou sa po odchode z reality show VyVolení netajil tým, že chce odísť na exotickú dovolenku. Mal v pláne navštíviť Indiu alebo Afriku. „Je tu! Už nás začal oblbovať svojimi výmyslami,“ telefonicky sa prihlásili do redakcie Nového Času slovenskí turisti, ktorým v týchto dňoch robí v Hurghade spoločnosť výrečný Roland. „Pochválil sa, že mu Jojka ponúkla miesto moderátora v druhej sérii VyVolených a plat 170-tisíc korún,“ povedal so smiechom v hlase jeden z dovolenkárov, ktorý si Desperadovými táraninami spríjemňuje pobyt v Afrike.

Kučeravý Roland sa údajne vystatoval, že v minulosti prednášal na vysokej škole v Brne a denne svojich poslucháčov prekvapuje novými a novými historkami. Odkiaľ na túto luxusnú dovolenku zobral? Veď súťaž o ceny v hodnote 11 miliónov korún opustil v prvej tretine a on sám mal v minulosti vždy hlboko do vrecka. „Pobyt v Egypte mu zaplatil sponzor. Desperado sa tam šiel zrelaxovať, pretože po návrate na Slovensko bude spolupracovať s PR oddelením našej televízie,“ povedal hovorca Jojky Ľudovít Tóth, čím vyvrátil špekulácie o Desperadovom úteku pred hrozbou fyzického násilia. Podľa zistení Nového Času za dvojtýždňový pobyt Ne-VyVoleného v egyptskom luxusnom hoteli spolu s fakultatívnymi výletmi zaplatil neznámy sponzor asi 40-tisíc korún. Ricco má po návrate pomáhať pri charitatívnych projektoch TV JOJ a na jar by sa mal s Lindou Drevenkovou (21) stať tvárou kampane na druhú sériu populárnej reality show. Dáme sa prekvapiť, či Desperado tentoraz svoj sľub dodrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu