Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Desperado sa chce ženiť!

Desperado by sa už chcel usadiť a mať rodinu. Zobraziť galériu (13)
Desperado by sa už chcel usadiť a mať rodinu.

HURGHADA - Horúce africké slnko ukecanému Rolandovi Desperadovi Riccovi (30) zrejme trochu uškodilo. Spolubývajúcim z luxusného 5-hviezdičkového hotela Star Bleu Rivage v Hurghade vyrazil dych vyhlásením, že má najvyšší čas na ženbu a rozširovanie svojho rodu.

"Chcem sa usadiť a mať deti," zopakovala niekoľkokrát hviezda jojkárskej reality show VyVolení, ktorá si v týchto dňoch užíva dvojtýždňovú dovolenku v Egypte.

"Donchuan" Roland sa svojim známym z hurghadského hotela pochválil, že už niekoľko rokov má milenku. "Keď som sa stal slávny, chcela ma opustiť. Ale bola to práve ona, ktorá ma po odchode z vily čakala v hotelovej izbe," utrúsil Desperado a nahodil lišiacky úsmev.

Desperado si už stihol získať popularitu najmä medzi slovenskými a českými turistami. Televízna star sa prihovára aj zahraničným dovolenkárom - najmä v taliančine. "Všadebol a Všetkovie" počas svojich monológov s hosťami hotela neraz načal myšlienku o svadbe a deťoch. Vraj už má dosť túlavého života, preto sa chce usadiť a mať potomkov.

Nateraz však izbu 5-hviezdičkového hotela obýva sám. Z egyptskej dovolenky za 40-tisíc korún mu zostáva ešte týždeň.

Väčšinu času trávi v areáli ubytovacieho komplexu, keďže ako priznal "samotné mesto Hurghada ho príliš nezaujalo". "Nechutí mi ani miestna kuchyňa, ale pivo tu majú dobré," pochvaľoval si. Desperado sa v najbližších dňoch chystá vyraziť za pamätihodnosťami Egypta, chce navštíviť mesto Luxor a zaujíma ho aj život beduínov v púšti. A Nový Čas bude jeho potulky po čiernom kontinente sledovať aj naďalej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu