Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Desperado po návrate z Egypta: Bol som ako Boh!

Desperado si na dovolenke v Egypte príjemne oddýchol. Zobraziť galériu (10)
Desperado si na dovolenke v Egypte príjemne oddýchol.

BRATISLAVA - Kým vo vile VyVolených bojuje ešte desať finalistov, Roland Desperado Ricco (30), ktorý vypadol z hry o milióny ako prvý, už stihol absolvovať dovolenku v Afrike. Zrekreovaný Talian po prílete z egyptskej Hurghady chrlil jeden zážitok za druhým a nešetril slová chvály na svoje animátorské schopnosti.

„Učil som Egypťanov tancovať, a tí ma brali pomaličky ako Boha,“ neskromne konštatuje Desperado. Kontroverzný Roland si svoju dvojtýždňovú dovolenku vychutnával skutočne naplno. Potápanie, safari s beduínmi, jazda na ťavách, to je len zlomok z toho, čo všetko prežil pod horúcim africkým slnkom.

Napriek tomu mu však v Hurghade chýbalo trochu akcie, preto sa rozhodol vziať veci do vlastných rúk. „Tešil som sa na animácie, no bol som z nich sklamaný. Tak som sa trochu angažoval a učil som turistov latinskoamerické tance,“ tvrdí Desperado. Okrem svojich tanečných schopností vraj uplatnil aj tie organizačné. „Dával som dokopy ľudí, ktorí si chceli zahrať volejbal, futbal či stolný tenis. Neboli tam totiž len Slováci, ale aj Taliani, Rusi, Maďari a Česi,“ chváli sa najdiskutovanejšia postava posledných týždňov.

Napriek tomu, že sa na dovolenke cítil skvelo, nevyhol sa uštipačným poznámkam turistov, ktorí ho poznali z reality show VyVolení. „Jeden opitý pán ma obvinil, že sa mi tam všetci pchali do zadku, a že ma nenávidí,“ spomína na nepríjemnú príhodu Roland.V najbližších dňoch sa však už chce oddýchnutý Bratislavčan naplno venovať spolupráci s TV JOJ na charitatívnych projektoch a kampani pre druhú sériu VyVolených. A potom by už konečne chcel rozbehnúť svoju kariéru v šoubiznise. „Chcel by som moderovať nejakú reláciu. Dúfam, že sa mi môj sen splní,“ netají sa svojimi životnými plánmi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu