Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To je šupa! Známa Slovenka nafotila šteklivé zábery... Fúha, z tohto vám padne sánka!

Lucia Senášiová Zobraziť galériu (5)
Lucia Senášiová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Brutálne sexi! Reč je o Miss Universe SR 2007 Lucii Senášiovej (34), ktorá je bezpochyby krásna žena. Dôkazom sú aj jej najnovšie rajcovné fotografie, na ktorých poriadne dráždi. Pozrite na tie veľké prsia, ktoré vystavila na obdiv!

Hoci od jej víťazstva v Miss Universe SR v roku 2007 ubehlo už viac ako desať rokov, Lucia Senášiová sa aj napriek tomu môže stále pochváliť dokonalou figúrou, ktorú jej môžu závidieť oveľa mladšie slečny. Dôkazom sú jej najnovšie fotografie pre časopis, ktorý zverejnil sériu dráždivých záberov Lucie v sexi outfitoch.

Na titulke magazínu dráždi odhalenými zvodnými prsiami, ktoré vystavila na obdiv. Pri tomto zábere, kde je odetá iba v bunde a v sexi nohavičkách, sa mužom bezpochyby zrýchli tep, rozbúši srdce, či podlomia kolená. Rovnako tak aj pri druhej snímke, kde je Lucia zachytená v dráždivých plavkách, ktoré jej ledva zakrývajú bradavky.

Na fotografii prsia pôsobia väčšie oproti minulosti, preto nás zaujímalo, či si ich nechala zväčšiť. „Tie prsia sú Máriova kreatívna tvorba,“ prezradila Senášiová, ktorú v týchto dráždivých pózach fotil známy fotograf Mário Gotti. Opýtali sme sa, ako sa jej takéto šteklivé zábery fotili. „S Máriom sa poznám už dlhé roky, vždy s ním je kopec zábavy na fotení. Je šialený! A to vytvára tu mega brutálnu atmosféru!“ odvetila kráska. 

Lucia je na titulke oblečená ako boxerka, preto sme zisťovali aj to, či sa dala na box. „Nie, ja neboxujem. Fotoseriál sme ale fotili v posilňovni, takže sme využili dané rekvizity,“ dodala na záver bývala misska. Tieto zábery nájdete v našej GALÉRII a viac zvodných fotografií uvidíte v májovom vydaní magazínu EXclusive.

Viac o téme: Lucia Senášiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu