Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brutálne sexi kráska s tukom navyše: Takto bojuje s faldíkmi!

Lucia Senášiová Zobraziť galériu (5)
Lucia Senášiová

BRATISLAVA – Chudne! Reč je o krásnej Miss Universe SR 2007 Lucii Senášiovej (34), ktorá vždy vyrážala dych svojou sexi postavičkou. Dokonca sa nikdy nehanbila zverejniť rajcovné fotografie, na ktorých odhalila i svoje sexi krivky. V týchto dňoch však prekvapila svoje okolie a verejne priznala, že vďaka zlej životospráve sa na ňu nalepilo nejaké to kilečko, a teraz pre zmenu poctivo chudne.

Hoci od jej víťazstva v Miss Universe SR v roku 2007 ubehlo už viac ako desať rokov, Lucia Senášiová sa vždy chválila dokonalou postavou. Najnovšie však prekvapila a verejne priznala, že už aj na ňu sa lepia kilečká a musí si k dokonalej postave pomáhať. Na sociálnu sieť dokonca pridala niekoľko záberov, kde sa pochválila, že sa jej s nadbytočnými centimetrami darí bojovať. 

Preto nás zaujímalo, prečo sa rozhodla takto chudnúť a či okrem toho drží aj diétu alebo nejako cvičí. „Ide leto a ešte ma čaká fotenie v Miláne, kde musím byť vo forme. Nakoľko vediem nie úplne najlepšiu životosprávu, posledné 2 mesiace necvičím, a tak isto si doprajem sladké, tak som si našla uľahčujúci krémik,“ povedala topkám Senášiová, ktorá nemá problém opäť ukázať svoje schudnuté sexi odhalené telíčko. Veď pozrite sami!      

Viac o téme: Lucia Senášiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu