Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najvtipnejšia celebritná premiéra: Celeste s bývalým frajerom, Krajčírová ako ju Boh stvoril a speváčka iba v podprsenke!

Celeste Buckingham, Kristína Krajčírová, Veronika Adamičková alias Ronie. Zobraziť galériu (15)
Celeste Buckingham, Kristína Krajčírová, Veronika Adamičková alias Ronie. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Včera sa v priestoroch známeho obchodného centra uskutočnila celebritná premiéra filmu Deadpool 2. O výbornú náladu bolo postarané ešte pred samotným premietaním komédie, ktorú si nenechalo ujsť množstvo známych Slovákov. Sála sa počas dvoch hodín doslova otriasala od hlučných výbuchov smiechu, no perfektná a uvoľnená atmosféra v priestoroch kina panovala už od samého začiatku. Pozrite sa, ako sa naši prominenti na premiéru vyparádili!

O príjemné prekvapenie sa postarala Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová. Hoci je o kráľovnej krásy známe, že v súkromí sa líči len minimálne, málokto by očakával, že bez mejkapu sa objaví aj na takejto spoločenskej udalosti. Pohľad na blondínku však stál za to a napriek tomu, že na tvári nemala nánosy šminiek, svojou prirodzenou krásou rozžiarila celé okolie. Takémuto výzoru sa teda naozaj povie dar od Boha. 

Kristína Krajčírová na premiéru zvolila športový outfit a všetkých ohúrila prirodzene krásnou tvárou bež štipky mejkapu.
Zobraziť galériu (15)
Kristína Krajčírová na premiéru zvolila športový outfit a všetkých ohúrila prirodzene krásnou tvárou bež štipky mejkapu.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Presným opakom Kristíny bola talentovaná speváčka Ronie (Veronika Adamičková). Tá svojím výrazným lookom zaujala na prvý pohľad. Brunetka síce zvolila decentné líčenie, no vďaka výraznému outfitu bola neprehliadnuteľná. Sexi latexové legíny doplnila transparentným topom, spod ktorého jej presvitala čipkovaná podprsenka. A páni na nej mohli oči nechať! 

Najvtipnejšia celebritná premiéra: Celeste
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Ronie prišla v sprievode svojej kamarátky Celeste Buckingham. Našej speváckej hviezde však v kine robil spoločnosť aj niekto iný. Po jej boku sa objavil spevák Matěj Vávra, s ktorým sa Celeste rozišla ešte koncom roka 2016. Dvojica totiž spolu stále dobre vychádza a aj po rozpade ľúbostného vzťahu sú si blízki ako priatelia. Okrem toho speváčka opäť ukázala, že patrí k najštýlovejším ženám slovenského šoubiznisu. V červenom kabáte doplnenom čižmičkami nad kolená doslova žiarila. 

Najvtipnejšia celebritná premiéra: Celeste
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Po oficiálnej premiére si parádnu komédiu Deadpool 2 môžete pozrieť aj vy. V slovenských kinách sa oficiálne začala premietať už počas včerajšieho večera!

Viac o téme: Celeste BuckinghamKristína KrajčírováRonie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu