Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veľké sexuálne priznanie legendárneho režiséra Jakubiska!

Juraj Jakubisko otvorene prehovoril o prvom sexe. Zobraziť galériu (4)
Juraj Jakubisko otvorene prehovoril o prvom sexe.

BRATSLAVA - Prezradil intímnosti zo svojho života! Jeden z najznámejších slovenských filmových režisérov Juraj Jakubisko (77) si na „staré kolená“ zaspomínal na obdobie svojej mladosti. Pre jojkársky Top Star magazín úprimne porozprával, kedy a kde prišiel o panictvo.

Prezradil dlhoročné tajomstvo! Filmový režisér Juraj Jakubisko, ktorý sa do povedomia divákov dostal vďaka filmom ako Tisícročná včela, Perinbaba či Bathory, sa objavil v utorok v jojkárskom Top Star magazíne. A divákov prekvapil svojou úprimnosťou. Otvorene a bez okolkov sa priznal k niečomu, čomu sa len ťažko verí.

Umelec totiž porozprával, kedy a kde prišiel o svoju poctivosť. „Ja, keď som bol mladý chlapec, bol som panicom skoro do 30 rokov,“ zaskočil svojím otvoreným priznaním a prezradil aj to, prečo tak dlho „čakal”. „Pretože som mal tak hrozný ksicht, že to vyzeralo na vraždu z milosti. Našťastie som prišiel do Prahy, kde je uvoľnená morálka. Len čo som vstúpil do ulíc, hneď ma jedna schmatla a bolo po panictve,“ uviedol s úsmevom známy režisér. 

O poctivosť sa snažil vraj prísť aj skôr, ale nedarilo sa mu. „Ja som robil veľkú chybu. Dlho som si myslel, že keď oslovím škaredú ženu, tak že ju ľahko získam. Nie, nie, nie. Pretože ona má už iba panenstvo, keď už nemá krásu. To boli veľmi nedobytné ostrovy,“ priznal Jakubisko, ktorý  sa ale stihol oženiť rovno dvakrát. S druhou manželkou Deanou Horváthovou-Jakubiskovou tvorí stabilný pár už vyše 30 rokov a má s ňou syna Jorika. Z prvého manželstva má zas dcéru Janettu.

Viac o téme: Juraj Jakubisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu