Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská herečka zhodila 14 kíl: Neuveríte, vďaka čomu!

Deana Jakubisková Horváthová Zobraziť galériu (7)
Deana Jakubisková Horváthová

BRATISLAVA - Neberte si príklad! Deana Jakubisková Horváthová (57) je žena krv a mlieko. Istú časť oblín sa jej ale podarilo nedávno zhodiť. Na bratislavskej módnej šou sa už ukázala o 14 kíl ľahšia. Išli dolu vraj len za dva mesiace. A za všetko môže návrat k nepríjemnému zlozvyku - fajčeniu.

Manželka legendárneho režiséra Juraja Jakubiska sa za svoje krivky nikdy nehanbila. Na spoločenské podujatia chodila občas aj v odvážnejších outfitoch. Aktuálne je však Deana Jakubisková Horváthová o čosi chudšia. 

Ako zistil týždenník Šarm, herečka zhodila 14 kíl za dva mesiace. Dôvodom bol jej zdravotný stav. „Boleli ma kolená, už som sa cítila veľmi zle, mala som ťažkosti. Povedala som si, že predsa neumriem skôr ako môj muž. On si dal teraz nové srdce...” zažartovala Deana. 

Oveľa viac však prekvapila spôsobom, ako sa svojich oblín zbavila. „Nie je za tým žiadna drastická metóda, jednoducho som začala opäť fajčiť. Priznám sa, že zo začiatku mi cigareta ani nechutila, chcelo to sebazaprenie,” šokovala brunetka. „Mám spomalený metabolizmus. Keď som začala opäť fajčiť, lekár mi povedal, že nikotín metabolizmus zrýchli. Ale už sme sa dohodli, že to začneme riešiť. Prestanem fajčiť a nájdeme lepší spôsob, ako si udržať figúru,” dodala pre Šarm Jakubisková.  

Viac o téme: Deana Jakubisková Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu