Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Studenkovej šokujúca spoveď: Hádky kvôli mladému milencovi a strach z budúcnosti!

Zdena Studenková a Braňo Kostka si prešli naozaj zlými chvíľami. Zobraziť galériu (8)
Zdena Studenková a Braňo Kostka si prešli naozaj zlými chvíľami.

BRATISLAVA - Prezradila všetko! Od okamihu, kedy sa Zdena Studenková (59) na prvý pohľad zamilovala do dirigenta Braňa Kostku (43), uplynulo už 21 rokov. Herečka teraz úprimne porozprávala, ako na to vtedy reagovali jej blízki. Kvôli 22-ročnému milencovi mala nepríjemný výstup so svojou mamou a nebrala ohľady ani na 13-ročnú dcéru. Aktuálne sa však obáva, že hudobník pri pohľade na ňu stratí ružové okuliare a prestane prehliadať príznaky jej starnutia.

Otvorená! Zdena Studenková je známa tým, že si servítky pred ústa nedáva. Zároveň sa však nerada zveruje so svojím súkromím. Napriek tomu u našich českých susedov vyšiel rozhovor, v ktorom nechala čitateľov dosť nahliadnuť do svojho života a myšlienok. 

Herečka je ako osoba zaujímavá predovšetkým tým, že už dve dekády spokojne žije po boku o 17-rokov mladšieho Braňa Kostku. No keď sa zoznámili, nemali to ľahké. „Mala som vtedy 39 a Branko 22. Pre okolie to bolo príšerné a nepredstaviteľné. Aj moja mama zaujala postoj ‚buď on alebo ja‛,” priznala Studenková pre magazín iDnes.cz. Ani hádky ju však neodradili, stála si za svojím. „Pokrčila som ramenami a ‚Čau, mami‛,” otvorene popísala, ako riešila nepríjemnú dilemu.  

Problémy však nemala len s mamou. Zdenina dcéra Simona bola totiž v problematickom veku a ako 13-ročná sa musela zmieriť nielen s rozvodom svojich rodičov, ale aj s mladým priateľom po boku uznávanej herečky. „Myslím si, že som jej to dala vyžrať. Nebola som schopná ústupku. Hovorila som si, prečo sa mám vzdať niečoho, čo teraz bytostne potrebujem, keď ona raz bude z domu preč. Kvôli čomu to mám urobiť?” zverila sa umelkyňa so svojimi vtedajšími myšlienkami.

Ani kvôli mame a dcére Studenková nechcela Braňa pustiť k vode. „Bola som ochotná vzdať sa kvôli Brankovi všetkého. Aj manželstva. Mala som v tej dobe šťastie, že som zarobila na zahraničnom seriáli na vlastný dom. Vyplatila som bývalého manžela a zostala v ňom s dcérou a priateľom,” prezradila pre spomínaný magazín iDnes.cz. Studenkovej vtedajšia situácia však nebola úplne ružová. „Finančne ma to odstupné vyčerpalo tak, že sme nejaký čas žili v maličkom podnájme a dom sa prenajímal. Nebolo to najlepšie obdobie a nikto to vtedy nevedel,” priznala po desaťročiach blondínka, čo všetko pre lásku podstúpila. 

Evidentne už vtedy cítila, že po neúspešných pokusoch o manželstvo s fotografom Ivanom Kostroňom a režisérom Stanislavom Párnickým natrafila naozaj na muža svojho života. Dokonca sa s Kostkom pokúšali spečatiť svoju náklonnosť aj dieťaťom, no bohužiaľ im to nevyšlo. Ich vzťah sa vtedy údajne otriasal v základoch a vraj sa na čas aj rozišli. Aj tak však patria k najstabilnejším párom nášho šoubiznisu, hoci samotná herečka má občas z vekového rozdielu obavy. „Sú momenty, kedy sa pýtam, ako dlho to ešte Brankovi vydrží, pozerať sa na mňa ružovými okuliarmi a nevšímať si, ako zemská príťažlivosť funguje,” pripustila strach z budúcnosti Studenková. Je však zrejme dosť nepravdepodobné, že by ju po toľkých rokoch Kostka opustil len kvôli nedokonalostiam vo výzore...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu