Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Božské krivky blondínky z Pláže: Martina zvádza v spodnej bielizni!

Martina Jendrušáková sa môže pochváliť peknou tváričkou a božským telom.  Zobraziť galériu (12)
Martina Jendrušáková sa môže pochváliť peknou tváričkou a božským telom.

BRATISLAVA – Má sa čím pochváliť! Martina Jendrušáková (22) je právom označovaná za najatraktívnejšiu finalistku markizáckej šou Pláž 33. Dokazujú to aj tieto zábery v spodnej bielizni. Blondínka okrem peknej tváričky disponuje krivkami, ktoré jej môžu iné ženy len závidieť. Veď posúďte sami.

Súťažiaci z markizáckej Pláže 33 už v týchto dňoch zarezávajú v novootvorenom bare na nábreží Dunaja. Azda najviac pozornosti zo strany mužských návštevníkov podniku si zatiaľ užíva Martina Jendrušáková, ktorá si hneď v prvý deň práce vyslúžila najvyššie prepitné.

Niet sa však čomu čudovať. Blondínka bola k hosťom príjemná a nešetrila srdečnými úsmevmi. No okrem milej povahy má Martina aj veľkú dávku sexepílu. Svedčia o tom aj fotografie, ktorými sa kráska pochválila na sociálnej sieti. Pózuje na nich odetá len v bikinách alebo v spodnej bielizni. Rodáčka z Veľkej Lomnice predviedla postavičku v plavkách už aj na súťaži krásy Miss Universe 2011, kde bola jednou z finalistiek.

Hoci sa Jendrušáková titulom najkrajšia Slovenka pochváliť nemôže, v súťaži Pláž 33 má veľké šance na úspech. Navyše, keby sa po nábreží Dunaja promenádovala v rovnako úsporných kúskoch ako na spomínaných záberoch, na tringeltoch by zarobila určite oveľa viac.

Martina Jendrušáková má sexepílu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (12)
Martina Jendrušáková má sexepílu na rozdávanie.

Tip: Pozrite si Pláž 33 v televízii Markíza. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu