Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tajný pomer farmára Mikiho a Martiny z Pláže pobúril Járovú: Robíš zo seba hlupáka!

Andreu Járovú (v krúžku) tajný románik Miloša Ferleťáka a Martiny Jendrušákovej pobavil. Správanie bývalého farmára ju však znechutilo. Zobraziť galériu (6)
Andreu Járovú (v krúžku) tajný románik Miloša Ferleťáka a Martiny Jendrušákovej pobavil. Správanie bývalého farmára ju však znechutilo.

BRATISLAVA – Pokrytec? Martina Jendrušáková (22) z markizáckej šou Pláž 33 a Miloš Miki Ferleťák (35) z prvej série Farmy sú podľa našich informácií milencami. Táto správa mnohých zaskočila. Obzvlášť preto, že dídžej je ženatý, má dieťa, a v minulosti vyznával prostredníctvom médií manželke lásku. Tajný románik nenechal chladnou ani playmate Andreu Járovú (28), ktorá bola s bratom Tonyho z VyVolených spájaná. Blondínka nenechala na statkárovi nitku suchú.

Hoci Andrea Járová a Miloš Ferleťák svoj vzťah oficiálne nikdy nepotvrdili, verejnosti bolo známe, že sú viac než kamaráti. Námestovčan otvorene priznal, že sa so sexi kráskou počas šou Farma intímne zblížili. Po skončení súťaže sa dvojica intenzívne stretávala - ruka v ruke sa dokonca ukazovali aj na spoločenských akciách. 

Začiatkom roka to však začalo medzi hrdličkami nečakane škrípať. Námestovčan zrazu na každom kroku tvrdil, ako veľmi miluje svoju zákonitú manželku. Ja som šťastne ženatý. Človek sa v živote poriadne zaľúbi iba raz. A to ostatné je, že mu je s tým druhým dobre. A ja som už bol zamilovaný do manželky. A asi ešte som. No čas ukáže. Aďa je úžasná baba, ale...,“ povedal na adresu svojho romániku s playmate dídžej.

Zrazu vzorný manžel však nevydržal sekať dobrotu príliš dlho. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že len pár dní po rozchode s Járovou sa zameral na inú krásku – Martinu Jendrušákovú. Na základe týchto okolností sme oslovili Andreu s otázkou, čo hovorí na správanie bývalého kolegu zo statku. „Informácia o ich romániku ma nesmierne pobavila. Ešte nedávno sa do médií vyjadroval, ako sa vrátil k svojej manželke. Je podľa mňa smiešne, že sa takto správa dospelý 35-ročný muž. Robí zo seba hlupáka,“ vôbec nešetrila Járová Mikiho. „S odstupom času považujem naše stretnutia za chybu,“ uzavrela blondínka.

Priestor na reakciu sme dali aj samotnému Ferleťákovi. Ten však možnosť vyjadriť sa nevyužil. Napísal iba, že sa momentálne nachádza na dovolenke v Turecku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu