Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vedenie Markízy zúri: Nekompromisný vyhadzov pre Adama z Pláže?!

Adam Kováč zrejme doplatí na svoje prehnané sebavedomie. Zobraziť galériu (6)
Adam Kováč zrejme doplatí na svoje prehnané sebavedomie.

BRATISLAVA – Poriadne si zavaril! Hoci sa v markizáckej šou Pláž 33 vyraďuje pravidelne v sobotu, dnes by sa malo podľa našich informácií vyhadzovať tiež. Ako sme sa dozvedeli od zdroja zo zákulisia šou, v súťaži o 33 tisíc eur to má najnovšie zrátané bývalý farmár Adam Kováč (24). Vedeniu televízie vraj došla trpezlivosť. Čo kompetentných zo Záhorskej Bystrice nahnevalo?

Pokašľal to! Vyhliadky Adama Kováča v markizáckej šou Pláž 33 boli celkom sľubné. Oproti súperom mal totiž výhodu v tom, že ho ľudia poznali už z Farmy. Do karát mu hral aj fakt, že si v spomínanej relácii už vyskúšal život v reality šou. Všetko ale najnovšie nasvedčuje tomu, že sebavedomý mladík začal až priveľmi vystrkovať rožky. Výsledkom jeho správania je, že vedeniu v Záhorskej Bystrici došla trpezlivosť. Podľa našich informácií ho už televízni diváci na obrazovkách neuvidia.

„Sústavne porušoval pravidlá. Aj produkcia s ním mala veľké problémy. Po sobotňajšom priamom prenose dokonca použil mobil, z ktorého aj telefonoval. Keďže finalisti nesmú mať prístup k internetu a ani telefónom, Adam výrazne porušil základné podmienky súťaže,“ povedal topkám zdroj zo zákulisia šou.

Kováčova nedisciplinovanosť sa vraj nepozdávala ani manažérovi Pláže 33 Jakubovi. Ten si sebavedomého mladíka zavolal k sebe na koberček. Či za sústavné porušovanie pravidiel bude len potrestaný alebo bude musieť súťaž definitívne opustiť, sa dozviete už dnes večer na Markíze.

Tip: Pozrite si Pláž 33 alebo niečo iné? Rozhodnite sa podľa programu na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu