Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neskutočné VIDEO z Ruska: Do muža napálilo auto v strede diaľnice!

Mladík urobil po náraze salto
Mladík urobil po náraze salto (Zdroj: YouTube)

RUSKO - Video, ktoré pred pár dňami zverejnili na portáli LiveLeak, ukazuje otrasnú nehodu na ruskej diaľnici, kedy muža vymrští náraz auta do vzduchu, až urobí salto. Niektorí diváci však považujú záznam za vykonštruovaný.

Dvaja muži zastavili z neznámych príčin uprostred štvorprúdovej diaľnice. Kým jeden z nich postáva za otvoreným zadným kufrom, druhý prechádza po boku stojaceho strieborného auta. V tej chvíli sa však stane obeťou brutálneho nárazu, po ktorom vyletí do vzduchu, urobí kotrmelec a tvrdo dopadne na cestu. V prechádzajúcom vozidle, ktorého osadenstvo nehodu natočilo, sa ozve ženský hlas: "Čo to je? Ach, môj bože."

Podľa užívateľa, ktorý záznam zverejnil, sa však napodiv mužovi nič vážneho nestalo. Napriek škaredej zrážke vraj utrpel iba zlomeninu, čo sa hneď prestalo pozdávať mnohým skeptikom. Rovnako ako aj spôsob, akým po náraze vyletel do vzduchu.

Tieto špekulácie však postrádajú podstatu, ktorú napísala až Beth Troutmanová. "Netuším, prečo by to chcel niekto nafingovať, ale dúfam, že to nie je pravda," uviedla.

Salto na diaľnici

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu