Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kuriózna pomsta Poliakovi: Cestnému pirátovi zavesili auto na strom!

Drsná pomsta
Drsná pomsta (Zdroj: www.gs24.pl)

LUBCZYNA - Poliak Zbigniew Filo (24) z dediny Lubczyna sa rád správal ako cestný pirát. Maximálna povolená rýchlosť mu nič nevravela, dopravné značenie taktiež a jeho zbesilá jazda pripomínala šialenca. Nečudo, že jeho okoliu jedného dňa praskli nervy a nahnevaní obyvatelia sa mu rozhodli pomstiť originálnym spôsobom.

Keď chcel Filo opäť sadnúť za volant svojho Fordu Escort, čakalo ho prekvapenie. Auto sa jednoducho vyparilo. Nakoniec ho pri prehliadke dediny našiel zaparkované na strome. Miestni mali už totiž po krk jeho nezodpovednej jazdy a dopravných priestupkov, a tak si požičali žeriav a pod rúškom noci mu ho premiestnili.

"Ktokoľvek, alebo čokoľvek to bolo, urobilo dobre, pretože je nebezpečný vodič a mohol niekoho zabiť," hovorí jeden z rozhorčených občanov. Zahanbený Filo svojim susedom teraz sľúbil, že sa polepší: "Pochopil som odkaz, ale je trochu drsný." Dedinčanov ale nebude otravovať najskôr preto, že auto sa zo stromu zošmyklo a po pár metroch škaredo pristálo na streche.

K podaniu trestného oznámenia však pravdepodobne nepríde, pretože mladík nielenže nemá poistenie, ale ani vodičské oprávnenie. Okrem toho je kvôli priestupkom na polícii známa firma. Informoval portál nasygnale.pl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu