Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pavolová moderovala v plavkách: Aj takto chce upútať!

Stanislava Pavolová moderovala v plavkách. Zobraziť galériu (4)
Stanislava Pavolová moderovala v plavkách.

BRATISLAVA – Hodila sa do bikín! Jojkárska moderátorka Stanislava Pavolová (30) sa nedávno prihovárala divákom v netradičnom outfite. Hoci sú vonku stále mínusové teploty, blondínka sa pred kamery postavila v letnom imidži. V štúdiu sa totiž vyzliekla do plaviek.

Vystavila krivky na obdiv! Moderátorka Stanislava Pavolová nedávno jemne šokovala divákov svojím netradičným oblečením. V oranžových bikinách a minisukničke sa postavila pred kamery. Divákom tak ukázala svoje neodolateľné prednosti. Tie zaberali takmer celú obrazovku.

Letná atmosféra, ktorú okrem blondínky dotvárala ešte aj pláž a more za jej chrbtom, mala divákov navnadiť na rozbiehajúcu sa pikantnú šou Hotel Paradise. Topky.sk zisťovali, ako sa moderátorka cítila v takomto úspornom outfite. „Bol to len jeden vstup, ktorý som nakrúcala v predstihu, kde som bola sama v štúdiu, takže som sa až tak nehanbila,” prezradila nám Stanka.

Kráska si však uvedomuje, že nie všetkým mohlo byť pochuti to, že sa takto odhalila. „Možno je to netradičné moderovať v plavkách, ale keďže celá relácia bola tematicky ladená k šou Hotel Paradise, tak som sa chcela k tomu primerane zladiť. Koho to pobúrilo, tak sa ospravedlňujem,“ povedala Pavolová. Zároveň dodala, že niečo podobné sa čoskoro udeje opäť. Odhalí sa však niekto iný z televízie Joj.

Tip :Pozrite si program televízie JOJ na dnes večer. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu