Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zvodná moderátorka Pavolová: Vyliezal jej zadoček!

Sexi Pavolovej vykúkal zadoček. Zobraziť galériu (24)
Sexi Pavolovej vykúkal zadoček. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Super krátke šortky! Na štvrtom ročníku turnaja v plážovom volejbale Magio Cup 2012 nechýbalo množstvo známych tvárí. Na akciu sa prišla taktiež zabaviť moderátorka Stanka Pavolová (30), ktorej sa podarilo čo-to poodhaliť zo svojho tela a upozorniť tak na svoj sexi zadoček.

Ani tento rok si známe tváre nenechali ujsť v poradí už štvrtý ročník turnaja Magio Cup 2012. Pri beach volejbale si vybili energiu napríklad herečka Zuzana Hasová, spevák Jakub Petraník, model Martin Šmahel, režisér Nikita Slovák, spevák Robo Pap, ale aj moderátorka šoubiznisovej relácie Stanka Pavolová.

Práve sexi kráska pútala najviac pozornosť svojím oblečením. Kratučké šortky sa jej bezpečne postarali o záujem zo strany pánov. Podobne ako nedávno Andrea Verešová, totiž Stanka zvolila poriadne vykrojený model, spod ktorého jej vykúkal vyšportovaný zadoček. Neskôr na párty navyše podporila svoj sexepíl ešte aj sieťovaným tielkom, ktoré odhaľovalo jej bielizeň.

Okrem Pavolovej na akcii jemne provokovali aj kolegyne zo seriálového Paneláku Andrea Karnasová a Zuzana Vačková, ktoré tak isto vsadili na odvážnosť a vybrali si priesvitné blúzky. Andrea si pre túto príležitosť dokonca zvolila čiernu podprsenku, ktorá jej presvitala viac než dosť. 

Dobré jedlo a hudobný program prilákali aj herečku Petru Palevičovú, známu ako obhajkyňu zo Súdnej siene. „Prišla som až nekôr večer. Tento rok som sa bohužiaľ nemohla zúčastniť volejbalového turnaju kvôli natáčaniu, ale Stanka ma veľmi dobre zastúpila,“  prezradila nám štíhla červenovláska, prečo sme ju mohli stretnúť až na záverečnom večierku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu