Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Problémy s jojkárskym Hotelom Paradise: Štrajk a krach!

Moderátorka šou Martina Gavriely Zobraziť galériu (4)
Moderátorka šou Martina Gavriely

BRATISLAVA - Ohrozili šou! Na začiatok februára si televízia Joj naplánovala odlety štábu a súťažiacich z Hotelu Paradise do Dominikánskej republiky. Ešte pred štartom súťaže im však okolnosti spravili škrt cez rozpočet. Jedna letecká spoločnosť totiž vyhlásila krach a ďalšia štrajk!

Komplikácie s odletmi! Topky.sk zistili, že šou Hotel Paradise sa potýkala s ťažkosťami ešte skôr, než vlastne začala. Televízia Joj totiž podľa našich informácií kúpila štábu a súťažiacim letenky cez problémové spoločnosti.

„Účastníkom a štábu zabezpečovali prepravu cez Air France a presuny boli naplánované akurát na obdobie, keď Francúzi vyhlásili štrajk,” tvrdí dobre informovaný človek. Kvôli obmedzenej prevádzke bol ohrozený práve aj let do Dominkánskej republiky.

Ešte horší prípad nastal pri transporte technických zariadení. „Sedem ton techniky posielali cez maďarský Malev a ten zrazu vyhlásil krach. Ak to stihli ešte predtým, tak to muselo byť poriadne natesno,” povedal nám náš zdroj.

Topky.sk si tieto informácie overovali aj u televízie Joj, ktorá naše informácie nepoprela. „Napriek istým problémom s leteckými spoločnosťami sa napokon technika i štáb na miesto nakrúcania reality show Hotel Paradise šťastne dopravili,” povedala nám PR manažérka Perla Vohráliková. Podľa našich zistení posledné presuny sa uskutočnili tento utorok a na ostrove Haiti sa už nachádza aj moderátorka šou Martina Gavriely.

Tip: Pozrite si program televízie Joj na dnes. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu