Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Porotkyňa Dara Rolins: Vojna s Petrou Marko!

Petra a Jozef tancovali, Dara si všímala iné veci. Zobraziť galériu (7)
Petra a Jozef tancovali, Dara si všímala iné veci.

BRATISLAVA - Podpichol ju! V Let´s Dance bolo v piatok dusno nielen vďaka sexi kostýmom. Jozef Herák (24), tanečný partner Petry Marko (27), si totiž dovolil Dare Rolins (38) pripomenúť, že nie je odborníčka. Tým spochybnil jej funkciu porotkyne. Speváčka zareagovala tak, že si Petrin výkon na parkete vôbec nevšímala. Podnikateľka je preto z prístupu pop divy nešťastná.

Tieto slová zrejme zaboleli! Dara Rolins sa odvážila sadnúť si do poroty tanečnej šou, no toto rozhodnutie už možno aj ľutuje. Ozývajú sa totiž hlasy, že tam nemá čo robiť, pretože s tancom nemá prakticky žiadne skúsenosti. Naposledy jej to pripomenul Jozef Herák v dokrútke v rámci druhého kola. „Tancuj tak, aby Dara povedala, že ‚nevyznám sa, ale super,” hovoril Petre Marko na tréningu.

Keď to pop diva uvidela na veľkej obrazovke v sále bratislavskej Incheby, ihneď nahodila kamenný výraz tváre. Dokonca to vyzeralo tak, že títo dvaja pre ňu prestali existovať. Počas ich waltzu totiž najprv sedela opretá dozadu tak, že na parket nevidela, neskôr si niečo poznamenala do zápisníka. Potom sa už venovala len Lukášovi Adamcovi, respektíve jeho spevu. 

Táto ignorácia tanečnej dvojice sa premietla aj v hodnotení. „Nevyznám sa, ale super to bolo. A ešte lepšie zaspievané,” povedala v priamom prenose, pričom dala páru najnižší počet bodov spomedzi ostatných kolegov. My sme neskôr zisťovali, či sa jej Herákove slová dotkli. „V živote mi vadí milión iných vecí než to, že si Dodo Herák myslí, že sa v niečom nevyznám. Naozaj ma to netrápi,” reagovala na našu otázku.

Priznala však, že výkon tejto dvojice nesledovala so stopercentným nasadením. „Ich tanec je bezchybný a nie je mu čo vytknúť. No zrejme ma pri ich čísle navyše zaujal aj spevácky výkon,” povedala s miernou dávkou sarkazmu Dara. Keďže nedokáže zhodnotiť správne nášľapy, prepnuté kolená a iné detaily z techniky tanca, zrejme si občas dovolí malú nepozornosť.

„Je to aj o duši, emócii a pocite,” vymenovala Rolins zložky, ktoré si všíma ako porotkyňa. A ktovie, či práve na toto nedoplatí Petra Marko. Tá chce byť až príliš dokonalá, čo je zrejme dôvod, prečo sa nestretáva s pozitívnymi reakciami zo strany pop divy. Podnikateľka má dokonca pocit, že ju speváčka nemá príliš v láske. Nechajme sa teda prekvapiť, či  nebude v ďalšom kole Let´s Dance ešte napätejšia atmosféra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu