Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Dara Rolins pritvrdzuje: Viac nahoty, viac erotiky!

Dara Rolins pritvrdila. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins pritvrdila.

BRATISLAVA/PRAHA – Byť sexi nestačilo! Speváčka Dara Rolins (38) sa vďaka svojmu najnovšiemu albumu postarala o poriadny rozruch. Ústredná fotografia k CD, na ktorej blondínka pózuje nahá, vyvolala množstvo kontroverzných reakcií. V týchto dňoch sa však na verejnosti objavil pikantný reklamný spot propagujúci jej novú tvorbu, v ktorom pop diva dráždi oveľa viac!

Provokatívnejšia! Hoci zo šteklivého záberu, ktorý je obalom najnovšieho albumu Dary Rolins, neboli všetci jej fanúšikovia nadšení, speváčka si z toho ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, rozhodla sa pritvrdiť. Najnovšie je totiž na svete reklamný spot na nové CD, ktorý dýcha erotikou.

Spomínané video zachytáva Rolins pri kúpaní sa v jazere. Blondínka si intímne partie prekrýva len uterákom, pričom občas poodhalí aj svoje obliny. K svojím fanúšikom sa Dara počas krátkeho slotu prihovára slovami: „Čierna a biela. Muž a žena. Dve pravdy, jeden zdroj. Moje stereo.“ Celkovú zmyselnosť umocňuje aj fakt, že speváčka hovorí zastretým hlasom.

V súvislosti s pikantnými zábermi nám blondínka prezradila, že na nahotu stavila preto, lebo v textoch svojich piesní obnažila svoju dušu. „Priala by som si, aby každá žena v sebe objavila odvahu a vedomie, že je krásna, lebo každú z nás takto Pán Boh stvoril,” povedala topkám Dara, ktorá na podobnú prezentáciu svojho talentu stavila už aj v minulosti.

Rolins v súčasnosti predvádza svoje pôvaby aj v markizáckej šou Let´s Dance. Dnes ju však bohužiaľ jej priaznivci na televíznych obrazovkách neuvidia, pretože má koncert (viac info TU!). Vy si však tanečnú šou určite pozrite. Práve vďaka topkám totiž môžete skvelú atmosféru Let´s Dance zažiť už o týždeň. Vyhrajte vstupenky, kliknite SEM!

VIDEO: Dara Rolins láka na svoj najnovší album erotikou a nahotou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu