Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Glosíková to v Let´s Dance rozbalila: Takto sexi ešte nebola!

Natália sa predviedla v odvážnom kostýme. Jej tanečným partnerom je herec Martin Mňahončák. Zobraziť galériu (11)
Natália sa predviedla v odvážnom kostýme. Jej tanečným partnerom je herec Martin Mňahončák.

BRATISLAVA - Všetky sánky dole! Keď v piatok večer vyšla na markizácky parket Natália Glosíková (21), strhla všetku pozornosť na seba. Dokonca aj porotcovia priznali, že ich miestami zaujala viac, než jej partner Martin Mňahončák (32). Moderátor Libor Bouček (32) od nej chcel telefónne čislo a Dara Rolins (38) jej zložila kompliment za sexepíl. Čo na to tanečnica?

V piatkovom druhom kole Let´s Dance súperili o najdráždivejší kostým večera Ivana Surovcová a Natália Glosíková. Kým blondínkin outfit zvýrazňoval krivky jej tela, ten brunetkin odhaľoval viac, než zahaľoval. „Celú dobu som sa pozerala na Natálku. Môže byť žena ešte viac sexi?” vyjadrila sa porotkyňa Dara Rolins. 

Spýtali sme sa teda tanečnice, ako tento kompliment vníma. „Veľmi ma to potešilo, nesmierne si to vážim. Som rada, keď sa ľuďom páčim, ale nezakladám si na tom,” povedala nám Glosíková. Tá je ako tanečnica na provokatívne kostýmy zvyknutá, no teraz si dovolila viac, než kedykoľvek predtým. Možno aj preto, že v poslednej dobe pár kíl schudla.

Oblečenie na piatkový večer si však nevybrala sama. „Sú tu ľudia, ktorí - neviem, ako to povedať - ale chceli ma spraviť viac sexi. Možno na to mám krivky, alebo mám skrátka väčšie prsia, tak si povedali, že nech je to teda zaujímavé aj pre chlapov,” skonštatovala brunetka.

A s rovnakým pokojom berie aj možnosť, že by pri tanci ukázala niečo viac. „Pamätám si na minulý rok, kedy mi niečo trošku ušlo zo šiat. S tým treba rátať. Nemyslím počas tanca na to, že by sa mi niečo mohlo odopnúť. Keď sa stane, tak sa stane,” uzavrela tému Natália.

Sledujte TopkyTV: Natália Glosíková o svojom dráždivom kostýme.

Glosikova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu