Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dcérku (10) nechal hrýzť jedovatými hadmi pred divákmi!

Hady pohrýzli dievča do predlaktia
Hady pohrýzli dievča do predlaktia (Zdroj: the herald sun)

SYDNEY/BRATISLAVA - Chovateľ hadov Raymond Hoser (49) prekročil hranice akejkoľvek lásky ku svojim zvieratám aj vlastnej dcérke. Aby obecenstvu dokázal, že jeho za iných okolností jedovaté hady nie sú nebezpečné, nechal ich hrýzť dievčatko do predlaktia.

Muž v austrálskom meste Park Orchard neváhal demonštrovať pred divákmi v obchodnom dome, že jeho hady sú zbavené jedu, a teda úplne neškodné. Na ruku svojej dcéry postupne prikladal plazov, medzi ktorými bola aj zmija, ktorej uhryznutie je smrteľné.

Muža, ktorý sa prezentuje ako krotiteľ hadov, obvinili z porušenia licencie predvádzača divokých zvierat a podľa generálneho riaditeľa jednej z nadácií Joe Tucciho by deti nikdy nemali byť vystavené podobnému utrpeniu a bolesti.

"Iba krvácala, v prípade, že by bol had jedovatý, zomrela by za dve minúty. Keď toto dokážem urobiť svojej dcére, dokazuje to, že som nikdy nepoužil hada s jedom," bránil Hoser svoje nezodpovedné správanie sa z júla minulého roka.

Okresný súd ho minulý týždeň potrestal pokutou vo výške 12-tisíc austrálskych dolárov (cca 8600 eur) za ohrozenie verejnej bezpečnosti z roku 2008 a 2009, pretože s hadmi vystupoval menej ako tri metre od publika a nezabezpečil ich proti ukradnutiu.

Otec nechal dcérku pohrýzť hadmi

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu