Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ranný šok: Na muža zaútočil had ukrytý v bankomate!

Had si v bankomate bránil svoje územie
Had si v bankomate bránil svoje územie (Zdroj: YouTube)

LLODIO/BRATISLAVA - Muž z mesta Llodio v španielskej provincii Álava utrpel pri výbere peňazí z bankomatu šok. Nevyvolal ho však stav účtu, ale malý had. Vykukol na neho totiž práve vo chvíli, keď si z automatu chcel vytiahnuť peniaze.

Klient banky Caja Madrid si v druhej polovici októbra chcel pred odchodom do zamestnania vyzdvihnúť peniaze. Keď sa naťahoval pre svoje bankovky, z bankomatu sa na neho snažil zaútočiť malý had. Mužovi v stredných rokoch sa napriek tomu podarilo peniaze vytiahnuť bez toho, aby mu had ublížil. Okamžite zavolal na políciu, ktorá na miesto dorazila okolo ôsmej hodiny ráno. Informoval portál novinky.cz.

Policajti spolu s manažérom pobočky zistili, že had uviazol v mechanizme na výdaj peňazí. Manažér teda bankomat zvnútra aktivoval a hada vyslobodil. Ten skončil v krabici a odviezli ho do miestneho útulku pre zvieratá.

Nie je jasné, ako sa had mohol dostať do útrob bankomatu. V okolí Llodia sa však rozkladá vidiecka oblasť, takže je možné, že tam vliezol sám. Policajti ale nevylúčili ani možnosť, že tam niekto hada vopchal úmyselne ako vtip, uviedol spravodajský server Euro Weekly News.

Had v bankomate

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu