Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Momenty strachu: Po diaľnici šoférovala s hadom na čelnom skle!

Podľa odborníkov nešlo o jedovatý exemplár Zobraziť galériu (5)
Podľa odborníkov nešlo o jedovatý exemplár (Zdroj: YouTube)

LONDÝN/BRATISLAVA - Mrazivú skúsenosť zažila mladá mamička, ktorá šoférovala auto s manželom a deťmi po diaľnici smerom z Cordovy do Memphisu v americkom štáte Tennesse. V rýchlosti 105 km/h sa na čelnom skle jej GMC Yukonu objavil had, ktorý vyliezol z motora. Vystrašená žena mala čo robiť, aby sa dokázala sústrediť na cestu.

Rachel Fisherová sa vracala z návštevy svojich rodičov, keď asi po 15 minútach jazdy jej manžel Tony náhle vykríkol. Neváhal vybrať mobil a celú udalosť natočiť na video, pokým sa jeho žena zmohla iba na ustráchaný výraz a hysterický smiech.

Približne 1,5-metrové zviera sa snažilo nájsť spôsob, ako sa dostať preč z kapoty a ovíjalo sa okolo auta. Po troch minútach sa čierny pasažier nakoniec dostal k ľavému spätnému zrkadlu a odtiaľ skĺzol na zem. Rachel si tak mohla vydýchnuť a uvolniť napätie.

Mladý pár predpokladá, že plaza prilákalo teplo motora, do ktorého sa dostal v noci, kým parkovali v zalesnenej oblasti. Zvyšok cesty už nebol dramatický a Tony po príchode domov umiestnil video na YouTube. Už za tri dni sa z neho stal hit.

Podľa odborníkov pravdepodobne nešlo o jedovatý druh hada, ale o užovku čiernu, uviedla agentúra Reuters.

Had vystrašil rodinu v aute

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu