Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Futbalový reprezentant Pekarík: Zbalil sexicu Lujzu z Let´s Dance!

Športovec Peter Pekarík a tanečnica Lujza Tarajová tvoria pár. Zobraziť galériu (18)
Športovec Peter Pekarík a tanečnica Lujza Tarajová tvoria pár.

BRATISLAVA – Nová láska! Zistili sme, že úspešný futbalový reprezentant Peter Pekarík (24) tvorí pár s tanečnicou Lujzou Tarajovou (26). Tá je známa najmä z prvej série markizáckeho Let´s Dance. Párik sa dal dokopy po tom, čo obaja ukončili predchádzajúce vzťahy, ktoré nefungovali.

Lujzu Tarajovú si mnohí pamätajú hlavne ako tanečnú partnerku Jozefa Golonku z markizáckeho Let´s Dance. Pošuškáva sa, že práve ona by sa mala objaviť aj v pripravovanej piatej sérii šou. To však nie je jediná vec v jej živote, ktorou sa môže popýšiť.

Zistili sme, že len nedávno úspešne ukončila štúdium na jednej z najprestížnejších univerzít sveta, King ´s College v Londýne. A ešte si aj našla novú lásku – futbalistu Petra Pekaríka, pôsobiaceho v nemeckej bundeslige.

S mužom, ktorý reprezentoval našu krajinu na MS vo futbale v Juhoafrickej republike, tanečnica tajne randí už niekoľko mesiacov. „Stretávajú sa v Žiline a vždy sa držia za ruky. Prechádzajú sa po meste alebo vysedávajú v reštauráciách,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. 

Lujza údajne žiari šťastím. Napokon, v partnerskom vzťahu, ktorý mala predtým, sa jej vraj príliš nedarilo. Tarajovú sme v súvislosti s jej novým objavom aj oslovili. „K otázkam týkajúcim sa svojho súkromia sa nevyjadrujem,“ odbila nás, pričom ale informácie o najnovšej láske nepoprela.

Priatelia z okolia zamilovanej dvojice sa zhodujú na tom, že Lujza a Peter berú svoj vzťah vážne. Pekarík dostal viacero ponúk na futbalový angažmán v zahraničí. Zaľúbenci sa podľa tvrdení nášho zdroja dohodli na tom, že ak športovec niektorú z ponúk príjme, Lujza sa presťahuje spolu s ním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu