Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Prípravy na Let´s Dance 4: Na parkete aj toto telo?!

Lujza Tarajová Zobraziť galériu (6)
Lujza Tarajová

BRATISLAVA – Tanečná šou sa síce začína až v apríli, no v Markíze sa na ňu pomaly chystajú už teraz. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, vedenie chce do Let´s Dance 4 obsadiť tanečníkov a tanečníčky, ktorí sa už osvedčili v predchádzajúcich sériách. Do úvahy prichádza aj partnerka bývalého hokejistu Jozefa Golonku (71) Lujza Tarajová (25).

Sexi tmavovlásku si môžeme pamätať z prvej série tanečnej šou, kde sa predstavila po boku hokejovej legendy – Jozefa Golonku. Podľa našich informácií prichádza do úvahy jej obsadenie aj do pripravovanej štvrtej série.

„Chcú tam mať tanečné tváre z predchádzajúcich ročníkov,“ povedal nám zdroj zo zákulisia. „Let´Dance je mojou srdcovou záležitosťou. Ak by som dostala oficiálnu ponuku na účinkovanie v šou, určite by som ju zvážila,“ povedala pre topky.sk Tarajová.

Lujza momentálne študuje na prestížnej anglickej univerzite v Cambridge a tancuje za univerzitný reprezentačný klub. Ten je najúspešnejším britským tímom. V jeho farbách sa Tarajovej dokonca podarilo získať prvé miesto na Národných univerzitných majstrovstvách.

Čo sa týka ďalších tanečných mien do Let´s Dance 4, šepká sa aj o Kataríne Štumpfovej a Petrovi Modrovskom. Nechajme sa teda prekvapiť, ktoré tváre sa nakoniec objavia po bokoch tancujúcich celebrít.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu