Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Superstarista Kurc v šou pohorel: Vieme, kvôli čomu zlyhal!

Martin Kurc sa rozišiel s priateľkou. Zobraziť galériu (2)
Martin Kurc sa rozišiel s priateľkou.

BRATISLAVA - Záhada zlého speváckeho výkonu rozlúštená! Martin Kurc (19) z Brna to v nedeľňajšom rockovom kole nezvládol tak, ako by si sám predstavoval. To, že predviedol chabý výkon, si všimla aj porota. Odborníci sa ho dokonca pýtali, či je v poriadku. Hoci samotný finalista priznal, že má problémy, bližšie ich konkretizovať nechcel. Topky.sk však zistili, čo ho trápi!

Poriadne falošne! Tak odspieval Martin Kurc v nedeľňajšom kole skladbu It´s my life od Bon Joviho. Porota ho za výkon veľmi skritizovala. Dokonca dostal nálepku jedného  z najslabších spevákov rockového kola. Keďže Martin väčšinou podáva kvalitné výkony, odborníci zisťovali dôvod jeho zlyhania.

„Zažil si teraz naposledy nejaký problém? Alebo ťa niečo trápi?“ pýtal sa Rytmus. Martin len sklesnuto odvetil:  „Nebudem sem ťahať svoje problémy.“  Vrbovský následne dodal: „OK. Vidno, že ťa niečo trápi. Preniesol si to aj na mňa. Si utrápený, nudný a nejde z toho vôbec pozitívna energia. To by si mal dať rýchlo preč.“ Kurc sa mu ihneď za svoj výkon ospravedlnil.

Topky.sk zistili, čo finalistu Česko Slovenskej SuperStar v ten večer trápilo. „Martin má citové problémy. Rozišiel sa s priateľkou. Je to ešte veľmi čerstvé,“ dozvedeli sme sa od nášho dobre informovaného zdroja.  Ak Kurc nechce, aby ho sklamanie z lásky stálo účasť v SuperStar, do ďalšieho kola by sa mal dať dokopy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu