Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žúr celebrít v maskách: Krajcer laškoval s Judínyovou, Beňo ukázal milenku!

Daniel Krajcer pokukoval po Judínyovej korzete, Beňo predstavil novú partnerku. Zobraziť galériu (30)
Daniel Krajcer pokukoval po Judínyovej korzete, Beňo predstavil novú partnerku.

BANSKÁ ŠTIAVNICA – Poriadna párty! Cez víkend sa v Banskej Štiavnici už po 19-ty krát konal maškarný ples, ktorý organizuje exminister práce Ľudovít Kaník vo svojom hoteli. Čo všetko sa na aktuálnom ročníku udialo? Kto prišiel v akých maskách?

Jednoznačne najodvážnejší kostým mal na sebe predseda NR SR Richard Sulík. Ten na akciu dorazil v zeleno-modrom kostýme á la SuperSulík, ktorým sa prezentoval na bilbordoch už počas predvolebnej kampane. Ako sme sa dozvedeli, outfit mu bol ušitý na mieru.

Okrem zakladateľa SaS prišiel zladený vo farbách strany aj minister kultúry Daniel Krajcer. On zasa pripomínal postavu dejín USA - tzv. strýčka Sama. Trojlístok z parlamentu uzatváral minister hospodárstva Juraj Miškov stvárňujúci piráta.

Všetci traja páni sa vynikajúco zabávali. Popíjali alkohol a vychutnávali si cigary. Počas celého večera sa zdržovali najmä v spoločnosti markizáckej moderátorky Eriky Judínyovej. Jej prítomnosť im zjavne lichotila, Daniel Krajcer si miestami vychutnával pohľad na plavovláskin naprataný korzet.

Okrem spomínaných hostí sa vynikajúco zabával aj bývalý politik Robo Beňo. Ten sa po nedávnom rozchode s Ivanou Christovou objavil na plese so svojou novou známosťou. Vzájomnú lásku dávali všetkým patrične najavo. Celý večer sa od seba nepohli, na parkete si venovali niekoľko vášnivých tancov.

„Poznáme sa približne dva mesiace. Rád s ňou chodím do spoločnosti,“ povedal topkám exmoderátor na margo nového vzťahu. Vo svojich vyjadreniach bol Beňo veľmi opatrný. Nám sa podarilo zistiť, že párik už stihol stráviť vo dvojici Silvestra.

Ako to na akcii vyzeralo? Kto sa s kým zabával? Pozrite si našu GALÉRIU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu