Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Robo Beňo čerstvým otcom: Lenka dala chlapčekovi dve mená!

Robo Beňo má dôvod na úsmev. Partnerka Lenka mu porodila zdravého chlapčeka. Zobraziť galériu (6)
Robo Beňo má dôvod na úsmev. Partnerka Lenka mu porodila zdravého chlapčeka.

PARTIZÁNSKE – Priletel k nim bocian! Bývalý politik Robo Beňo (49) má poriadny dôvod na radosť. V noci na dnes mu priateľka Lenka Kapustová (25) porodila bábätko. Je to chlapček, čo dvojica už vopred avizovala. Čerství rodičia sa rozhodli pre meno Nikola Róbert.

Bývalý moderátor má po viac ako ročnej známosti s Lenkou Kapustovou syna. Chlapček prišiel na svet v pôrodnici v Partizánskom. Ako sme sa od Roba Beňa dozvedeli, všetko prebehlo hladko a bez komplikácií. „Dieťatko prišlo na svet prirodzenou cestou dnes v noci. Presne o druhej hodine a druhej minúte,“ prezradil topkám expolitik.

Chlapček váži 3,81 kg a meria 53 centimetrov. „Volá sa Nikola Róbert. Mamička mu chcela dať dve mená. Bolo to jej želanie,“ dozvedeli sme sa od čerstvého otca. Bývalý moderátor má ešte dve deti - dcéru Luciu (30) a syna Maxa (12).

Exmoderátora sme sa tiež spýtali, či s Lenkou plánujú svadbu. „Určite sa touto témou zaoberáme. Zatiaľ však nemáme presný termín. Nič nás do toho netlačí,“ uzavrel tému ženby Beňo. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu