Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trpká správa pre Kaníka: Podpálili mu hotel, zatiaľ čo žúroval!

Maškarný ples v Banskej Štiavnici manželom Kaníkovcom pokazili plamene Zobraziť galériu (4)
Maškarný ples v Banskej Štiavnici manželom Kaníkovcom pokazili plamene

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Na jubilejný XX. ročník maškarného plesu tak skoro nezabudne! Politik Ľudovít Kaník (46) usporiadal aj tento rok na svojom hoteli v Banskej Štiavnici bál, ktorého sa zúčastnili aj mnohé známe tváre nášho šoubiznisul. Bohužiaľ, tentokrát prekazili zábavu plamene.

Galéria: Fotoreportáž z maškarného plesu. Pozrite, ako sa zabávali hostia na XX. ročníku podujatia.
V piatok večer sa v Banskej Štiavnici konal maškarný ples, o ktorom si môžete viac prečítať aj TU! Ten usporiadal politik Ľudovít Kaník. Išlo už o XX. ročník. Pre zhruba 160 hostí boli pripravené rôzne dobroty a pestrý program. Zaspievať prišla napríklad Lenka LeRa Salmanová so svojou kapelou, o zábavu sa postarali aj sexi tanečnice či akrobati s ohňom.

 

No práve pri ich čísle s plameňmi sa zhruba o pol jednej v noci stalo nešťastie. Na vonkajšej fasáde domu začala horieť markíza, od ktorej sa chytili reproduktory. „Asi to spôsobila iskra. Škoda na hoteli je približne 5 tisíc eur,“ povedal topkám na margo nehody Ľudovít Kaník. Oheň sa podarilo zhruba po desiatich minútach uhasiť. Nikomu sa nič nestalo. Hoci bola v čase nehody zábava v plnom prúde, hosťom tento incident chuť do tanca neubral. Žúrovali ďalej, niektorí až do rána bieleho.

Sledujte TOPKY TV: Oheň spôsobil na Kaníkovom hoteli škodu zhruba 5 000 eur.

Požiar na bále 2

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu