Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Maškarný bál: Rozvedená Vadkerti si užívala slobodu, Beňovci žúrovali s bábätkom!

Na maškarnom plese sa bavili aj Robo Beňo s priateľkou Lenkou a moderátorka Andrea Vadkerti Zobraziť galériu (42)
Na maškarnom plese sa bavili aj Robo Beňo s priateľkou Lenkou a moderátorka Andrea Vadkerti

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Odviazaná párty! V hoteli politika Ľudovíta Kaníka (46) sa konal už 20. ročník maškarného plesu. Tak, ako po iné roky, ani teraz na ňom nechýbali ani známe tváre nášho šoubiznisu. Dorazila napríklad aj moderátorka Andrea Vadkerti (37), ktorá sa nedávno rozviedla. Spoločnosť jej robila partia kamarátov. Zabaviť sa prišiel aj Robo Beňo (49) s tehotnou partnerkou Lenkou (24).

Ľudovít Kaník aj tento rok usporiadal na svojom hoteli v Banskej Štiavnici maškarný bál, ktorý tento rok trochu prekazili plamene (viac info TU!). Na vychytenú akciu sa prišlo zabaviť zhruba 160 hostí v prevlekoch. Samotný politik sa pri výbere kostýmu nechal inšpirovať súčasnou situáciou na Slovensku. Symbolicky stvárnil národného buditeľa Ľudovíta Štúra. „Je to osobnosť, ktorú si každý vážime. Keďže to tento rok vyšlo tak, že sa maškarný ples koná v období predvolebnej kampane, nevidím dôvod, prečo neprísť ako politická osobnosť,“ povedal topkám na margo svojho kostýmu. Aby sa čo najviac podobal na významnú postavu našej histórie, nechal si prilepiť na tvár typické „štúrovské“ fúzy. Kaníkova manželka Darinka bola za spisovateľovu múzu Adelu Ostrolúcku.

Maškarný ples si nenechala ujsť ani moderátorka Andrea Vadkerti. Tá sa nedávno po šiestich rokoch rozviedla s manželom Rastislavom. Televízna tvár si plnými dúškami užívala slobodu. Takmer počas celého večera sa nevzdialila z parketu, kde drala topánky spolu s partiou kamarátov. Išlo o jej druhú účasť na tomto podujatí. Predstavovala dvornú dámu. „Pôvodne som mala aj škrabošku, no keď ma ani moji kamaráti nespoznali, tak som si ju dala po dvoch hodinách dole,“ okomentovala s úsmevom Andrea, ktorá išla na akciu s tým, že sa výborne zabaví. „Mala som veľmi ťažký rok. Tak som si povedala, že keďže je toto môj jediný ples v roku, tak to roztočím s kamarátmi do rána na parkete,“ povedala Vadkerti.Svoje slovo aj dodržala. 

Tak, ako minulý rok, ani tento si maškarný bál nenechal ujsť bývalý politik Robo Beňo. Spoločnosť mu robila tehotná partnerka Lenka. Exmoderátor mal kostým lodného kapitána, jeho polovička bola za policajtku. „Nemala som veľmi na výber. Som rada, že som sa zmestila do kostýmu,“ povedala nám Lenka, pričom si hladkala rukou tehotenské bruško. Momentálne je v siedmom mesiaci tehotenstva a s Robom čakajú príchod chlapčeka. „Vyberáme z viacerých mien. Máme už dve, no ešte sme sa nedohodli, pre ktoré sa rozhodneme,“ povedal Beňo.

Na maškarnom plese sa premiérovo ukázala aj Erika Barkolová, ktorá prišla v maske Pipi Dlhej Pančuchy. Spoločnosť jej robil mladík, s ktorým si počas večera prejavovali náklonnosť dotykmi. Hoci mali k sebe evidentne blízko, popierali, že by tvorili pár. „Sme dobrí kamaráti,“ povedala nám Erika, keď sme sa jej na muža po jej boku pýtali. Viac nám však prezradiť nechcela. Dokonca ani jeho meno. My sme zistili, že sa volá Andrej. V jeho spoločnosti sa Barkolová zabávala až do neskorých nočných hodín.

Pozrite si v našej Galérii, ako to na plese vyzeralo.

Sledujte TOPKY TV: Takto sa hostia zabávali na maškarnom bále.

Maškarný bál

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu