Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

KOMENTÁR Richarda Sulíka: Majster Poriadok

Richard Sulík
Richard Sulík

Takto dojímavo presviedčal pred siedmimi rokmi náš premiér voličov aby mu dali hlas. Lepší príklad oblbovania snáď ani nemôže existovať:

 

 

 

 

 

 

 

Robert Fico - Majster Poriadok

Samozrejme, video, v ktorom sa strápňuje s pracím práškom je najmenší problém. Omnoho väčší problém sú miliardové nástenkové tendre, neverejné výberové konania, pochybné zmluvy a iné rozkrádačky, ktoré nás stoja miliardy. Premiér sa síce dušoval, že "do troch minút odvolám každého člena vlády, u ktorého sa ukáže iba náznak korupcie a klientelizmu.", ale aj to bolo pred voľbami a slúžilo, ako čas ukázal, len na získanie hlasov.

Ešte väčším problémom sú nekompetentné rozhodnutia našej vlády. Nevedia riešiť krízu, iba splašene reagujú a to buď neúčinne ako napr. Radou pre hospodársku krízu, ktorá funguje najmä ako partička lobistov, alebo škodlivo, ako napríklad nedávne zmeny v zákone o dani z príjmov.

Úplne najväčším problémom sú ale dôchodky. Prvý pilier je v dezolátnom stave (treba objektívne povedať, že kvôli predošlej vláde, ktorá proti akejkoľvek logike vniesla doň zásluhovosť). Táto vláda ale nedokázala počas dvoch tučných rokov, kedy výrazne rástli daňové príjmy, spraviť nutné opatrenia na stabilizáciu prvého piliera, najmä zvýšiť solidaritu v ňom. Keďže tučné roky pominuli a problémy sa zväčšujú, jediné čo im napadlo je siahať na vaše dôchodky v II. pilieri. Skratka bordel jak v tanku. Ešte že nám vládne majster Poriadok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu