Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ostrov

Zobraziť galériu (11)

Lincoln Six-Echo (McGregor) a Jordan Two-Delta (Johansson) sú len dvaja zo stoviek obyvateľov pokojného špeciálneho zariadenia v polovici 21-ho storočia.

Každodenný život všetkých obyvateľov tohto bezpečne kontrolovaného prostredia je zdanlivo pre ich vlastné dobro, monitorovaný. Jediná cesta von - a zároveň posledná nádej, ktorá im zostáva - je byť vybraný pre cestu na “Ostrov”- posledné nekontaminované miestečko na svete po ekologickej katastrofe, ktorá údajne zničila životy všetkých ľudí na planéte…okrem ich.

Lincolna v poslednej dobe neustále prepadávajú nevysvetliteľné nočné mory. Je nepokojný a bez prestania v ňom narastajú otázniky o veciach, ktoré obmedzujú jeho život. No ešte nie je celkom pripravený na pravdu, keď ho jeho rastúca zvedavosť privedie k strašnému odhaleniu, že všetky informácie o jeho existencii sú lož, že Ostrov je nemilosrdný podfuk…a že on, Jordan a každý, koho poznajú je momentálne viac cenný mŕtvy ako živý. S ubiehajúcim časom sa Lincolnovi a Jordan podarí uniknúť von, do sveta, ktorý nikdy nepoznali. Krátko po tom, ako sa dostanú von, mimo sliedivých pohľadov inštitútu sa nevinné priateľstvo, ktoré zdieľajú, začína prehlbovať. Ale so silami spoločenstva, ktoré sa ich snaží neustále dopadnúť, Lincoln a Jordan majú prvoradú úlohu: prežiť.

Okrem hlavného obsadenia “Ostrova” uvidíme vo filme nominanta na Oscara Djimona Hounsoua (“In America”) ako Laurenta, vodcu bezpečnostného tímu naháňajúceho Lincolna a Jordan, Seana Beana ako Merricka, ktorý riadi inštitút, Stevea Buscemiho ako McCorda, muža, ktorý sa spriatelí s Lincolnom napriek tomu, že pracuje pre inštitút, a ďalšieho nominanta na Oscara Michaela Clarkea Duncana (“The Green Mile”) ako Starkweathera, ďaľšieho obyvateľa, ktorý má nesmiernu radosť, keď je vybraný aby šiel na Ostrov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu