Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Problémy v raji

Problémy v raji Zobraziť galériu (4)
Problémy v raji

Pobyt na nádhernom exotickom ostrove ako liek na manželskú krízu? Prečo nie. Lenže keď je váš vzťah pred zrútením, môže sa aj raj premeniť v peklo na Zemi. V tejto nezávideniahodnej situácii sa našťastie ocitajú skvelí americkí komici na čele s Vince Vaughnom, takže možno očakávať, že si ich utrpenie budete užívať.

Štyri vzťahy v rôznej fáze partnerskej spokojnosti. Dave (Vince Vaughn) a Ronnie (Malin Akerman) žijú v príšernom stereotype, ale snažia sa si to nepripúšťať. Jeymu (Jon Favreau) a Lucy (Kristin Davis) sa drží manželstvo len silou vôle. Shaneovi (Faizon Love) sa už držať prestalo, a preto si nabalil nové dievča, o pekných pár rokov mladšie. Jediný solídny vzťah majú Jason (Jason Bateman) a Cynthia (Kristen Bell), lenže, ako sa ukáže, je to len prácne udržiavaná fasáda, ktorá pri stretnutí s vyššie zmieňovanými priateľmi naraz spadne.

Aby zachránili, čo sa dá, prijmú Jason a Cynthia ponuku partnerskej terapie v ostrovnom tichomorskom raji Eden Resort. A pretože toto letovisko ponúka úžasné skupinové zľavy, vezmú spriatelené dvojice so sebou. Piesočné pláže, miešané nápoje, masáže a vodné radovánky zadarmo, romantické prechádzky pri západe slnka – to by bolo, aby sa všetko neurovnalo. Lenže je tu malý háčik – či skôr veľký hák. Letovisko vedie neortodoxný manželský poradca Monsieur Marcel (Jean Reno), ktorý všetkým ôsmim účastníkom nastaví pomerne prísny „výchovný“ režim štýlom „Berte, alebo padajte nazad na pevninu.“ Manželia sa drilu podrobia a dobrovoľne sa ocitnú v pekle, z ktorého majú vyjsť posilnení, zamilovaní a šťastní.

Jednoduchý recept na manželskú harmóniu ale neexistuje a pozná to aj sám Monsieur Marcel, keď začnú páry jeho program sabotovať. Vaughn a Favreau prerazili v Hollywoode pred rokmi spoločne napísanou komédiou Swingers. Teraz sa znovu spojili, aby „normálnych ľudí so všednými problémami preniesli do výnimočného prostredia“, vysvetľuje Vaughn. „Naše páry sú natoľko reálne, že sa v nich každý aspoň čiastočne nájde, pričom sa ocitnú v situácii, ktorá vyvoláva salvy smiechu,“ dodáva.

PROBLÉMY V RAJI

Scenár: Jon Favreau, Vince Vaughn

Réžia: Peter Billingsley

Kamera: Eric Alan Edwards

Hudba: A.R. Rahman

Hrajú: Vince Vaughn, Jon Favreau, Kristen Bell, Malin Akerman, Jason Bateman, Kristin Davis, Jean Reno

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu