Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Next

Cris Johnston (Nicholas Cage) je obdarený schopnosťou vidieť do budúcnosti a tiež určovať správny tok budúceho času. Zobraziť galériu (5)
Cris Johnston (Nicholas Cage) je obdarený schopnosťou vidieť do budúcnosti a tiež určovať správny tok budúceho času. (Zdroj: Outnow)

Next je adaptáciu poviedky The Golden Man od jedného z najväčších velikánov svetovej sci-fi literatúry Philipa K. Dicka, podľa poviedok ktorého boli sfilmované hity ako Blade Runner, Minority Report, Total Recall či Scanner Darkly.

Cris Johnston (Nicholas Cage) je obdarený schopnosťou vidieť do budúcnosti a tiež určovať správny tok budúceho času. Novodobý mesiáš, ktorý musí spasiť ľudstvo a predovšetkým svoju rodinu. Niekedy to ale osud zariadi tak, že si musí vybrať jedno alebo druhé... Možno ale existuje ešte nejaká ďalšia možnosť...

Každému, kto si prečíta mená tvorcov, musí byť jasné, že nás čaká dokonalý akčný zážitok.
Scenár: Gary Goldman (Total Recall), Jonathan Hensleigh (Armageddon) a Paul Bernbaum podľa poviedky Philipa K. Dicka (Blade Runner, Minority Report)
Réžia: Lee Tamahori (Dnes neumieraj, xXx: Nová dimenzia)
Hudba: Mark Isham
Hrajú: Nicolas Cage (Ghost Rider, World Trade Center, 60 sekúnd), Julianne Moore (Potomkovia ľudí, Hodiny, Hannibal), Jessica Biel (Iluzionista, Blade: Trinity)

Premiéra: 15. november 2007
Originálny názov: Next
Krajina pôvodu: USA
Rok výroby: 2007
Žáner: akčný sci-fi thriller
Dĺžka: 96 min
Jazyková verzia: české titulky
Odporúčaná prístupnosť: MN-15
Formát: 35 mm, 2,35:1
Zvuk: Dolby Digital
Oficiálna stránka: www.nextmovie.com
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu