Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovensko privítalo Jamesa Bonda

Forum Film Zobraziť galériu (24)
Forum Film (Zdroj: Forum film)

Už v utorok mali slovenskí diváci možnosť vychutnať si najnovšiu bondovku Spectre, ktorá dnes prichádza na plátna slovenských kín.

Slovenská premiéra filmu odohrávala pod záštitou veľvyslanectva Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a severného Írska a za osobnej účasti jeho excelencie veľvyslanca Andyho Gartha

Skelého Daniela Craiga v Spectre ocenili mnohé osobnosti slovenskej a českej scény a nešetrili slovami chvály na Daniela Craiga, ktorý stvárňuje hlavného hrdinu, Naomie Harris v úlohe Moneypenny či Christopha Waltza ako Oberhausera.  Spectre začali nakrúcať 8. decembra 2014 v anglických Pinewood Studios. Réžiu filmu má na starosti Sam Mendes, ktorý nakrútil aj predchádzajúcu bondovku Skyfall (2012). 

Okrem spomínaných sa v snímke predstavili aj Léa Seydoux (ako Madeleine Swann), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Ralph Fiennes (M), Dave Bautista (Mr. Hinx), Ben Whishaw (Q), Andrew Scott (Denbigh) či Rory Kinnear (Tanner). Film ponúkne zábery z Rakúska, Ríma, Maroka či Mexika.

V očakávanej novinke dostane James Bond záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácii. Postupne rozpletá zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú pravdu o Spectre. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu