Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Star Wars mánia prepukla už aj na Slovensku...

Star Wars Zobraziť galériu (15)
Star Wars (Zdroj: PR)

S príchodom posledného zverejneného trialeru sa na Slovensku spustil predpredaj vstupeniek na prvé Star Wars projekcie. Od spustenia predpredajov prešiel týždeň a na Slovensku sa predal rekordný počet vstupeniek. Film ide do Slovenských kín až v 17. decembra a k dnešnému dňu je predaných vyše 3300 lístkov.

STAR WARS je historicky prvý film, na ktorý sa predávajú lístky zhruba dva mesiace pred uvedením do našich kín. Film bude uvedený so slovenským dabingom ale aj v pôvodnom znení s titulkami, takže si na svoje prídu všetci.

Keďže ešte nie je zverejnený dej filmu, na internete sa už objavili rôzne špekulácie. Jedna z otázok, ktoré sa riešia na filmových a fanúšikovských weboch, je kam zmizol Luke Skywalker. Ktorý nie je ani na oficiálnom plagáte, ani v žiadnom, doteraz zverejnenom trialery.

Vo filme si zahrali: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew a Max Von Sydow.

STAR WARS: SILA SA PREBÚDZA prichádza do našich kín 17. Decembra 2015 so slovenským dabingom aj so slovenskými titulkami.

-Reklamná správa-

Viac o téme: Star Wars
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu