Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dostane Melissa za rolu špiónky ďalšiu nomináciu na Oscara?

Dostane Melissa za rolu špiónky ďalšiu nomináciu na Oscara? Zobraziť galériu (11)
Dostane Melissa za rolu špiónky ďalšiu nomináciu na Oscara? (Zdroj: Barracuda movie)

Rola jednej z družičiek v komédii Dámska jazda priniesla Melisse McCarthy nomináciu na Oscara za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Jej talent baviť sa naplno prejaví aj v novej komédii ŠPIÓN, ktorá prichádza do slovenských kín už 4.júna.

Režisér Paul Feig, ktorý má na svojom konte Dámsku jazdu či Drsňačky, v  ktorých si zhrala aj Sandra Bullock prináša novú komédiu ŠPIÓN. Okrem Melissy McCarthy si v nej zahrali Jason Statham a Jude Law. 

Analytička Susan Cooper (Melissa McCarthy) síce pracuje pre CIA, ale jej práca je pomerne nudná. Len veľmi zriedkavo opustí svoj stôl s počítačom, vďaka ktorému je očami a ušami špičkového agenta Bradleyho Finea (Jude Law). Títo dvaja spolu tvoria perfektný tím. Bradley špionážne misie zvláda bez toho, aby sa mu pohol čo i len vlas na hlave. A Susan ho zatiaľ tajne miluje.

Keď sa svet ocitá v ohrozí a špičkoví agenti (Jude Law a Jason Statham) sú nepoužiteľní, padne návrh, že najmenej nápadnou osobou, ktorá môže preniknúť do sveta obchodníkov so zbraňami a zabrániť tak globálnej katastrofe je Susan. Zodpovednosť za záchranu mnohých životov leží na jej mohutných bedrách. Musí sa nenápadne votrieť do sveta obchodníkov so smrťou, prežiť v ňom, splniť svoju úlohu a pritom doslova nakopať nejeden zadok.

Bláznivá komédia ŠPIÓN Vás nenechá vydýchnuť a má našliapnuté k tomu, aby sa stala tou správnou komédiou leta 2015.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu