Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Robin Williams posledný krát v Noci v múzeu

Robin Williams posledný krát v Noci v múzeu Zobraziť galériu (7)
Robin Williams posledný krát v Noci v múzeu (Zdroj: Barracuda)

Skvelý herec a komik Robin Willimas, ktorý má na svojom konte filmy ako Jumaji, Hook, Dobrý Will Hunting, Mrs. Doubtfire – Otec v sukni sa posledný krát objaví v treťom pokračovaní rodinnej dobrodružnej komédie Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky. Opäť stvárni postavu amerického prezidenta Teddyho Roosevelta, ktorý rovnako ako ďalšie exponáty v múzeu počas noci ožíva.

Tento krát sa pripravte na najdobrodružnejšiu a najdivokejšiu Noc v múzeu všetkých čias. Nočný strážnik Larry (Ben Stiller) sa totiž musí vydať na cestu z New Yorku do Londýna, aby zachránil jedinečné kúzlo, ktoré by sa inak mohlo navždy stratiť. Keď sa oživené exponáty v Americkom prírodovednom múzeu začnú správať zvláštne musí zistiť prečo. Tajomstvo sa ukrýva v magickej zlatej doske, ktorá začína hrdzavieť a jej moc sa pomaly vytráca. Larry by pre záchranu múzeu a svojich priateľov urobil čokoľvek, preto so svojím synom odchádza do Britského múzea, kde by tajomstvo zlatej dosky mohli rozlúštiť.

Chýbať nebudú ani ďalšie postavy, ktoré poznáte z predchádzajúcich dielov. Miniatúrny kovboj Jedediah (Owen Wilson) a rímsky centurion Octávius (Steve Coogan), riaditeľ McPhee (Ricky Gervais) či faraón Ahkmenrah (Rami Malek). Ale stretnete sa aj novými hrdinami, faraónom Merenkahre (Ben Kingsley) a britskou strážničkou Tilly (Rebel Wilson).

Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky budete môcť vidieť v kinách od 18.decembra aj s českým dabingom.

 

-reklamná správa- 

 

 

  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu