Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Aký je skutočne chlapský pohľad na sex a vzťahy?

(NE)ZADANÍ Zobraziť galériu (6)
(NE)ZADANÍ

Dozviete sa to v romantickej komédii (NE)ZADANÍ , ktorá sa v slovenských kinách bude premietať od 3. apríla

Zac Efron (High School Musical), Michael B. Jordan (Kronika) a Miles Teller (Na šrot, Projekt X) si v nej strihli úlohy troch najlepších kamošov, ktorí sa snažia nájsť správne odpovede na otázky, ktoré všetci zadaní muži z duše nenávidia. Tak...a kam toto smeruje? Chodíme spolu?

Skôr či neskôr k tomuto zvláštnemu momentu, dospeje každý vzťah. A vtedy už niet úniku - buď sa to posunie ďalej, alebo je koniec. Ale už to nikdy nebude také ako predtým. Romantická komédia (NE)ZADANÍ je trošku iná ako mnoho podobných – sex, vzťahy a všetko okolo toho tu riešia chalani, nie baby. 

Jason, Daniel a Mikey sú kamoši na život a na smrť. Keď Mikeyho opustí manželka, s ktorou chodil od vysokej školy, uzavrú spoločnú dohodu. Už nijaké zlomené srdcia a hlavne žiadne vážne vzťahy. Byť single je predsa úžasné! Ich plán vyhýbať sa záväzkom a dodržať za každých okolností prísahu nevernosti však nepočíta s jednou malou komplikáciou. Všetci traja sa nečakane zaľúbia! Jason do novej kolegyne, Daniel do dlhoročnej kamarátky a Mikey dokonca do vlastnej ex.

Režisér Tom Gormican netají, že inšpiráciu čerpal aj z klasiky – z hry W. Shakespeara Márna lásky snaha, v ktorej sa kráľ a jeho druhovia rozhodnú na tri roky vyhýbať ženskej spoločnosti. Odhodlanie filmových hrdinov však postupne stráca na sile, keď si uvedomia, že existujú aj šťastné vzťahy.  Lenže chlapskú dohodu treba dodržať a preto sa navzájom presviedčajú, že v skutočnosti o nič vážne nejde. Režisér v príbehu zúročil aj vlastné skúsenosti a zážitky svojich priateľov. „Najčastejšie totiž vzťah na začiatku pokazí muž . Keď sa znovu stretnú , je to klasický filmový moment . Nakoniec si uvedomí , že by sa k sebe veľmi hodili.", hovorí s úsmevom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu