Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Do kín prichádza akčná komédia tohto leta – DRSŇAČKY!

DRSŇAČKY! Zobraziť galériu (8)
DRSŇAČKY! (Zdroj: Barracuda movie)

Jedna by druhú najradšej zabila. Ale šéf im to zakázal. Drsňačky v slovenských kinách od 1. augusta. Drsňačky sú filmom víťaža DGA Award a držiteľa nominácie na cenu Emmy Paula Feiga, režiséra filmu Dámska jazda, ktorý celosvetovo zarobil takmer 300 miliónov dolárov.

Film prináša príbeh podivného páru – špeciálnej agentky FBI Sarah Ashburnovej (Sandra Bullock) a bostonskej policajtky Shannon Mullinsovej (Melissa McCarthy), ktoré už nemôže byť odlišnejšie. Ale keď spoja svoje sily, aby dostali bezohľadného drogového magnáta, stane sa to posledné, čo by ktokoľvek očakával: stane sa z nich tím.

Sarah Ashburnová dúfa v povýšenie, ktoré ju vytiahne z domovskej základne v New Yorku do Bostonu, kde má vyriešiť niekoľko brutálnych  vrážd. V ceste jej ale stojí  drsná bostonská policajtka Shannon Mullinsová, ktorá nie je práve nadšená z toho, že FBI strká nos do jej rajónu. Ashburnová je rozhodnutá Mullinsovej prípad prebrať, ale strapatá, vulgárna policajtka je súper , ktorý vzbudzuje rešpekt. Čoskoro však zistia, že majú spoločné viac, ako si dokázali predstaviť. Vrátane toho, že ani jedna nezapadá do štandardnej spoločnosti.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu