Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Robert Pattinson - najnovšie miláčik niekoľkých vplyvných dám.

Robert Pattinson - najnovšie miláčik niekoľkých vplyvných dám. Zobraziť galériu (21)
Robert Pattinson - najnovšie miláčik niekoľkých vplyvných dám.

Po návrate z vojenskej služby v severnej Afrike čaká pohľadného mladíka iba chudobná existencia na parížskom predmestí. S pomocou známych a vďaka vlastnej šikovnosti hľadá cestu nahor po spoločenskom rebríčku.

Kariéru začína ako pomocný zamestnanec v Parížskych novinách, čoskoro dostáva obrovskú príležitosť ako politický redaktor pre významný parížsky politický plátok.

Vďaka tomu sa Pattinson alias Georges Duroy, ktorému neskôr žiadna z parížskych dám nepovie inak ako Miláčik, dostáva na výslnie parížskej smotánky. Začnú sa okolo neho točiť tri vplyvné ženy. Clotilde de Marelle (Christina  Ricci) sa stane jeho oddanou milenkou a uvedie ho do vyššej spoločnosti. To ale Miláčikovi nestačí a naviaže milenecký vzťah s Madeleine Forestier (Uma Thurman), ktorá spočiatku nie veľmi talentovanému Duroyovi pomáha aj s písaním prvých článkov do novín. Do spleti jeho intríg sa postupom času zamotá aj postaršia manželka jeho riaditeľa (Kristin Scott Thomas) . 

Snímka Miláčik je novou filmovou adaptáciou knihy svetoznámeho románopisca Guy de Maupassanta. Jej téma a prostredie je tak trocha odrazom Maupassantovej vlastnej novinárskej kariéry, buržoázneho Paríža a zhýralého života, kde vášeň a skúsenosti zvíťazia nad krehkosťou a nevinnosťou.

Milostná dráma v parížskych reáliách spolu s vynikajúcim hereckým obsadením, kde predovšetkýmMilostná dráma v parížskych reáliách spolu s vynikajúcim hereckým obsadením, kde predovšetkým Robert Pattinson  podáva bravúrny výkon, je zárukou vynikajúceho filmu.

 

Miláčik v kinách od 22. marca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu