Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Suríniová: Už toho mám niekedy dosť

Michaela Suríniová
Michaela Suríniová

BRATISLAVA - "Už toho mám niekedy dosť," komentovala svoje účinkovanie v súťaži Dievča za milión ryšavá Michaela Suríniová, ktorá si v sobotňajšom finále opäť vybojovala prvé miesto.

Michaela prezradila pre agentúru SITA, že zápolenie o miliónový flek jej veľmi zasiahlo do života a naučila sa vďaka súťaži zvládať denne množstvo stresu a adrenalínu. "Som však zvedavá, ako si zvyknem na to, čo bolo pred tým. Ísť do školy, hľadať si prácu a bežné veci," povedala.

Michaela sa zväčša stretáva s pozitívnymi reakciami na jej pôsobenie v televíznej šou. Ako prezradila, občas však na ňu zakričí nejaký tínedžer, že je "děvka za milión". "Raz sa nám ale stalo, že sme si spolu s dievčatami vyberali oblečenie v jednom obchode. Zrazu prišla jedna žena a keď nás uvidela, tak nás veľmi nelichotivo pomenovala a celá rozčúlená odišla preč," spomína Michaela na nepríjemnú skúsenosť.

Michaela uviedla, že slávu si doteraz ešte nestihla užiť. Finalistky totiž nie sú podľa jej slov v kontakte s vonkajším svetom a miliónová súťaž im berie všetok voľný čas. "Sem-tam si všimnem, že ma niekto spozná a to je príjemné," zdôverila sa. "Nemyslím si ale, že sme slávne, je to iba rýchlokvasené. Slávu treba niečím dosiahnuť," dodala jedným dychom. Michaela tiež prezradila na svoje rivalky, že zatiaľ nemajú žiadne hviezdne maniere. "Akurát Katka Ivanková poznamenala, že by si chcela kúpiť parochňu a slnečné okuliare, aby ju nebolo poznať. Ale myslím si, že to bol iba žart," povedala Michaela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu