Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kúpalisko Neresnica vo Zvolene

Zobraziť galériu (4)

ZVOLEN - Príjemné podhorské prostredie s množstvom stromov, čistá, osviežujúca voda a sústava štyroch bazénov s toboganom, to je zvolenské kúpalisko Neresnica. Ešte pred tromi rokmi bol tento areál v dezolátnom stave, dnes už má za sebou výraznú rekonštrukciu. Rezervy však ešte stále cítiť v občerstvení a športových možnostiach.

V stredisku sa nachádzajú štyri bazény - veľký plavecký (50 m), 15-metrový pre väčšie deti, malý toboganový a nechýba ani plytký bazén s fontánou a pre najmenších. Každá nádrž má vlastnú čističku, cez ktorú voda neustále cirkuluje. Vďaka tomu sa Neresnica môže pochváliť priezračnou vodou. Jej teplota sa pohybuje okolo 23 stupňov, len detský bazén je vyhrievaný na približne 27 °C. Kúpalisko stráži bezpečnostná služba a cennejšie veci sa dajú za 20 Sk/deň odložiť v úschovni. Mínusom však je chýbajúce parkovisko.

Ubytovanie


Priamo v areáli ubytovanie nezoženiete. Hneď vedľa strediska je však autokemp, kde možno stanovať, alebo si objednať chatku či zrub. Za dvojmiestnu chatku zaplatíte 420 Sk/ noc. V okolí je tiež niekoľko komfortnejších penziónov. Tu sa ceny pohybujú okolo 1 000 Sk na osobu.

Strava


O občerstvenie kúpaliska s kapacitou 2 200 ľudí sa starajú 4 bufety s pomerne širokou ponukou jedál. Samozrejmosťou sú klasické kúpaliskové rýchlovky ako langoš či hranolčeky. Nechýbajú však ani teplé jedlá ako grilované mäso, polievky, palacinky alebo rezne. V stredisku by však určite uvítali reštauráciu, kde by sa dalo sadnúť a pohodlne najesť.

Športové aktivity


Tých, čo túžia odpočívať aktívnejšie, kúpalisko Neresnica príliš nepoteší. K dispozícii je len ihrisko na plážový volejbal a zahrať sa dá ešte stolný tenis. Ostáva teda len potrápiť telo niekoľkými dĺžkami v plaveckom bazéne, kde, našťastie, nebýva veľa ľudí.

Strava

Pivo 0,5 l 20 Sk
Kofola 0,5 l 20 Sk
Káva 14 Sk
Čaj 10 Sk
Minerálka 0,3 l 15 Sk
Langoš 22 Sk
Hotdog 18 Sk
Hranolčeky 22 Sk
Kuracie prsia 48 Sk
Vyprážaný syr 48 Sk

Vstupné

Dospelí 65 Sk
Deti od 6 do 15 r. 35 Sk
Deti do 6 rokov zadarmo
Po 15. hod. 30 Sk
Sezónna permanentka 1 900 Sk
Ležadlo 50 Sk
Úschovňa 20 Sk/deň

Športové potreby

Stolný tenis 15 Sk/hod.
Plážový volejbal 100 Sk/hod.
Tobogan 25 Sk/6 jázd


PLUSY

- príjemné prostredie a čistá voda sústava viacerých bazénov tobogan slušná ponuka v bufetoch prijateľné vstupné

MÍNUSY

- chýbajúca reštaurácia kúpalisko nemá riadne parkovisko
- málo športových atrakcií
- slabé atrakcie pre malé deti

Pozri, kde je kúpalisko Neresnica vo Zvolene >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu